Du er velkommen til å ta en dagstur til Stavern!

Betaling

Skal du tilbringe dagen på festivalen må du kjøpe dagspass. Dette kan du kjøpe i festivalkontoret i Hovedbygget på Stavern Folkehøgskole (stor trebygning nærmest fylkesvegen), eller på checkin.no i forkant.

Program

Dagspass gir deg tilgang til alt på dagens festivalprogram. På kveldene er Storsamling for voksne og aldersinndelt opplegg for barna. Ungdommene har egne leire og program.

NB! På 24/7 og Tweens er barna delt inn i grupper. Det er derfor viktig at dere tar kontakt med festivalkontoret i god tid for å få tildelt en gruppe for ditt barn.

Overnatting uten forhåndsbestilling

Vi anbefaler å forhåndsbestille overnatting, da sommerfestivalen har vært nærmest fullbooket ved festivalstart de siste årene. Står du allikevel samme uke og ønsker overnatting, KAN det være mulig på campingen. Ring campingansvarlig Jens Christian Langås på tlf. 993 59 993 (gjelder kun i uke 28).

Mat

Kl. 16.00 serveres middag i Hovedbyggets spisesal og i Hagekroa. Dagsbesøkende kan kjøpe matbilletter i festivalkontoret i forkant. NB! Begrenset antall – «førstemann til mølla»!

I kaféen får du kjøpt kaffe, kaker, is, brus, slush og annet snacks. Kaféen holder oppe til kl. 23.00 hver dag. Hver kveld er det salg i Hagekroa av grillmat og drikke fra kl. 20.30.

Hvor er det?

Stavern folkehøyskole Fredtun og Stavernhallen er sommerfestivalens område. Aktiviteter, møter, mat og innkvartering skjer flere steder og i forskjellige bygg på stedet.

Det er laget et eget kart for festivalområdets bygg og møteplasser. Kartet er tilgjengelig på nettsiden og på arrangementets Facebook-side.

Parkering

All parkering skjer ved Stavernhallen. Det er mulig å slippe av passasjerer på området.

Har du spesielt behov for parkering nærmere festivalområdet må du vise til parkeringstillatelse, eller henvende deg i festivalkontoret.

Sikkerhet

Festivalen har utarbeidet planer for krisehåndtering for brann, personskade, dødsfall, forsvinning, grenseoverskridende atferd eller mistanke om overgrep.  

Spørsmål?

Spørsmål om overnatting, priser og annen praktisk info rettes til festivalsjef Tor Marius Langås: E-post tor.marius@mknu.no Tlf 477 54 990