Praktiske saker for Sommerfestivalen 2022

Oppdatert nettside 21.03.2022

Området vi skal benytte i år er på folkehøyskolen, området nedenfor veiene rundt bygget som kalles Nesjarheim, samt Stavernhallen.

Hvor får jeg mer informasjon? Les utfyllende informasjon i eget hefte som sendes per e-post til alle deltagerne i forkant av sommerfestivalen. Informasjon blir dessuten lagt ut på Facebook for Misjonskirken Norge og med oppslag i festivalkontoret og oppslagstavler i Hagekroa.

Overnatting og mat

Hvordan organiseres overnatting?

  • Camping er på plenene for campingvogner og telt på folkehøyskolen. Camperne kan benytte dusjmuligheter i internatet Vestly og i Nesjarheim. Toaletter i campingvognene kan tømmes ved driftsbygget.
  • Rommene er på folkehøyskolens internater. Rommene har to nivåer: enten nyere rom med eget bad, eller eldre rom med delt bad. Alle rom har sengetøy og håndkle inkludert.

All booking av plass for camping og rom skjer ved påmeldingen.

JKØ har dessverre lagt ned sin sommerdrift for overnatting.

Hvor serveres det mat? 

Måltider serveres i Hovedbyggets spisesal og i matteltet ved Hagekroa.

Ved overnatting på internat kan du velge hel- eller halvpensjon. Campere kan bestille mat når du melder deg på i Checkin.

Kaffe, is, grillmat, brus med mer kan du kjøpe i kiosken eller grillen. Husk god avstand i køen.

Påmelding

Påmelding

Alle må melde seg på til sommerfestivalen. Påmeldingen skjer i påmeldingssystemet Checkin.no. Her kan du bestille festivalpass/dagspass, overnatting og mat. Festivalpasset er et armbånd som alle får utdelt ved registreringen og settes på armen ved ankomst.

Påmeldingen åpner onsdag 23. mars 2022 kl. 12.00.

Priser

Festivalpris = Festivalpass + overnatting & mat

Alle som deltar på Liv & Vekst sommerfestival 2022 må ha Festivalpass, også for dagsbesøkende (Dagspass). Dagsbesøkende kan også kjøpe måltider inkludert i Dagspasset. Det er maksimalpris for familier.

Oversikt med alle prisene for Festivalpass/Dagspass, overnatting i internat og camping – finner du her >>

Vil du hjelpe til?

Festivalsjefen ønsker seg mange frivillige som kan bidra. I påmeldingen er det oppgitt aktuelle oppgaver deltagerne kan bidra med, blant annet nattvakter, kiosk- og ryddehjelp. Kryss av ved påmeldingen eller meld fra til festivalsjef Anna.

Bygg og områdekart

Nesjarheim ligger på andre siden av hovedveien for folkehøyskolens hovedbygg.

På bildet ser du Hagekroa med bord og stoler med scenen øverst og matteltet til høyre. Bygget bakerst kalles Undervisningsbygget, og til høyre ligger internatet Tunheim. Grillen er det lille teltet nede til venstre.

Internatet Fredvang

Internatet Vestly

Internatet Bjørkly