Praktiske saker for Sommerfestivalen 2022

Oppdatert nettside 4.7.2022

Stedets adresse: Stavern folkehøyskole, Helgeroveien 102, 3294 Stavern.

Området vi skal benytte i år er på folkehøyskolen, området nedenfor veiene rundt bygget som kalles Nesjarheim, samt Stavernhallen og det nyere bygget som heter «Turnhallen».

Se områdekart og foto av bygg nederst på denne siden!

Hvor får jeg mer informasjon?

Les utfyllende informasjon i eget infohefte som sendes per e-post til alle deltagerne i forkant av sommerfestivalen. Heftet ligger også i ressursarkivet – se mappe 9 Arrangementer > Liv & Vekst 2022. Informasjon blir dessuten lagt ut på Facebook (se under Arrangement) for @Misjonskirkennorge – og med oppslag i festivalkontoret og oppslagstavler i Hagekroa.

Overnatting og mat

Hvordan organiseres overnatting?

  • Camping er på plenene for campingvogner og telt på folkehøyskolen. Camperne kan benytte dusjmuligheter i internatet Vestly og i Nesjarheim. Toaletter i campingvognene kan tømmes ved driftsbygget.
  • Rommene er på folkehøyskolens internater. Rommene har to nivåer: enten nyere rom med eget bad, eller eldre rom med delt bad. Alle rom har sengetøy og håndkle inkludert.

All booking av plass for camping og rom skjer ved påmeldingen.

JKØ har dessverre lagt ned sin sommerdrift for overnatting.

Ankomst for campere

For campinggjester er det mulig å ankomme festivalen tirsdag fra kl. 14.00. For å unngå kø på Helgeroveien, må alle kjøre inn på campingområdet og få anvist plass. Etter å ha fått anvist plass, så skal du registrere ankomsten på festivalkontoret. Dersom du ankommer før kl. 14.00 må du midlertidig parkere ved Stavernhallen. Dette for å unngå farlige trafikksituasjoner ved innkjøringen til festivalområdet.

Hvor serveres det mat? 

Måltider serveres i Hovedbyggets spisesal og i matteltet ved Hagekroa. Menyen for dagene og spisetider finner du i infoheftet som tilsendes deltagerne.

Ved overnatting på internat kan du velge hel- eller halvpensjon. Campere kan bestille mat når du melder deg på i Checkin.

Kaffe, is, grillmat, brus med mer kan du kjøpe i kiosken eller grillen. Salg av grillmat skjer fra kl. 20.30. Betales lettest med Vipps.

Påmelding

Påmelding

Alle må melde seg på til sommerfestivalen. Påmeldingen skjer i påmeldingssystemet Checkin.no. Her kan du bestille festivalpass/dagspass, overnatting og mat. Festivalpasset er et armbånd som alle får utdelt ved registreringen og settes på armen ved ankomst.

Påmeldingen åpner onsdag 23. mars 2022 kl. 12.00.

Priser

Festivalpris = Festivalpass + overnatting & mat

Alle som deltar på Liv & Vekst sommerfestival 2022 må ha Festivalpass, også for dagsbesøkende (Dagspass). Dagsbesøkende kan også kjøpe måltider inkludert i Dagspasset. Det er maksimalpris for familier.

Oversikt med alle prisene for Festivalpass/Dagspass, overnatting i internat og camping – finner du her >>

Vil du hjelpe til?

Festivalsjefen ønsker seg mange frivillige som kan bidra. I påmeldingen er det oppgitt aktuelle oppgaver deltagerne kan bidra med, blant annet nattvakter, kiosk- og ryddehjelp. Kryss av ved påmeldingen eller meld fra til festivalsjef Anna.

Bygg og områdekart

Hovedbygget «Fredtun» på Stavern folkehøyskole. Ligger godt synlig ved veien. Her er spisesal og festivalkontor. (Foto: MKN)

Nesjarheim ligger på andre siden av hovedveien for folkehøyskolens hovedbygg.

På bildet ser du Hagekroa med bord og stoler med scenen øverst og matteltet til høyre. Bygget bakerst kalles Undervisningsbygget, og til høyre ligger internatet Tunheim. Grillen er det lille teltet nede til venstre.

Internatet Fredvang

Internatet Vestly

Internatet Bjørkly