Påmelding
Påmeldingen skjer via checkin. Har du ikke meldt deg på via checkin tidligere, må du på forhånd registrere deg som bruker. Gå da inn på Checkin.no, trykk på «Min side» (grønn knapp) oppe i høyre hjørne, velg «Registrer personlig bruker» og følg stegene derfra. For å oppnå laveste pris, meld deg på innen 1. juni. 

Før du melder deg på, tenk gjennom hva og hvem du ønsker å melde deg på før du starter. Betaling skjer med betalingskort ved påmeldingen.
Se overnattingsmuligheter og priser her.

NB! Camp Stagedive og Across har egne priser og egen påmelding.

Dagsbesøk

Vi ønsker alle velkommen til dagstur og kveldstur til Stavern! I menyen finner du lenke til informasjon som kan være nyttig for deg som er dagsbesøkende.

Avbestilling og refusjon
Ved avbestilling før 1. juni er avbestillingsgebyret kr 450. Ved avbestilling før 1. juli får man igjen 50 prosent refusjon av beløp. Ut over dette gis det ikke refusjon ved eventuell sykdom, men henviser til den enkeltes reiseforsikring.  

Festivalområdet
Stavern folkehøyskole Fredtun og Stavernhallen er sommerfestivalens område. Festivalområdet er stort, og aktiviteter, møter, bespisning og innkvartering skjer flere steder og i ulike bygg. I år er det dessuten noen endringer med nye bygg og navn. Det lages et eget kart for festivalområdets bygg og møteplasser. Dette legges inn her så fort dette er oppdatert.

Mat og drikke
Alle måltidene serveres i Hovedbyggets spisesal og i Hagekroa. Har du særlige diettbehov oppgi dette ved påmelding. Om vi ikke klarer å imøtekomme ditt behov, vil vi ta kontakt med deg for en løsning. De som overnatter på Justissektorens kurs- og øvingssenter (JKØ), spiser frokost på JKØ.

Spisetider:

Kl 8.00 Frokost

Kl 12.00 Lunsj

Kl 16.00 Middag

I kafételtet får du kjøpt kaker, is, brus, slush, snacks og annet godteri, samt valgfritt fra kaffeautomat. Kaféen holder oppe til kl. 23.00 hver dag. Hver kveld er det salg av grillmat og drikke fra kl. 20.30.

Sikkerhet
Festivalområdet skal være et trygt sted for alle. På grunn av regler for branngater, må vi begrense antall parkerte biler på folkehøyskolens område. Følg skilting og informasjon.

Festivalen har utarbeidet planer for krisehåndtering for brann, personskade, dødsfall, forsvinning, grenseoverskridende atferd eller mistanke om overgrep.

Alle samlingene for barna har ordninger med vakter, og det blir smågrupper for barna på 24/7. Dette for barnas sosiale trygghet og fysiske sikkerhet. Alle som har barn på samlingene må ta minst en økt som vakt.

Vil du hjelpe til?

Festivalsjef Tor Marius Langås ønsker seg mange frivillige til årets sommerfestival. I påmeldingen er oppgitt aktuelle oppgaver deltagerne kan bidra med, blant annet nattvakter og ryddehjelp. Barnearrangementene trenger både gruppeledere og vakter. For Camp Stagedive og Across trengs også frivillige voksne.

Vil du hjelpe til? Kryss av ved påmeldingen eller meld fra til festivalsjefen på e-post: tor.marius@mknu.no.