Sommersol, campingliv, møter
og fellesskap med Jesus!

Sist oppdatert 23.06.2022. Oppdateres fortløpende.

Uke 28 i 2022 – fra kl. 10:00 onsdag
13. juli til kl. 14:00 søndag 17. juli.

Liv & Vekst sommerfestival er inspirasjonsuka for alle generasjonene! Om du er ny eller vært med i mange år, er dette sommerens høydepunkt! Vi inviterer deg til fellesskap som bygger troen på Jesus, skaper gode sommerminner og nye bekjentskap!

Liv & Vekst sommerfestival er en årlig, kristen festival som arrangeres av Misjonskirken Norge, Misjonskirken UNG og Ansgarskolen. Festivalen samler vanligvis opp imot 1 500 barn, ungdom og voksne. Visjonen er å være et sted for mennesker i alle aldre som gir den enkelte en god opplevelse av fellesskap, en styrket tro på Jesus Kristus og et forsterket engasjement for Ham.

Tema for 2022 er «Kom og se!». Les mer om tema >>

Hvor? Sommerfestivalen skjer i Stavern, Larvik kommune. Festivalområdet er campusen og bygningsmassen tilhørende Stavern folkehøyskole og «Stavernhallene» rett ved. Ungdomsleirene har sitt campområde samme sted.

«Et sted for fellesskap og styrket Jesus-tro.»

Kommer du?

Det er ennå muligheter for å melde seg på til årets Liv & Vekst sommerfestival! Sengeplasser på internatene er nå fullbooket, men det er plass for camping på skoleområdet. Ordner du egen overnatting andre steder i området Stavern-Larvik, kan du kjøpe festivalpass for hele Liv & Vekst. Dagsbesøk, uansett hvor lenge man er på stedet, må alle ha – også for kveldsmøtene. All påmelding skjer i Checkin.

Kontaktperson for Liv & Vekst sommerfestival:

Festivalsjef for 2022:

Anna Aas Brændeland (bildet).

Kontaktinfo:

anna@mknu.no

Tlf. 900 91 995

Hovedsponsor for Liv & Vekst sommerfestival: