Selv om Liv & Vekst er avlyst, vil vi gi deg muligheten til å kjenne på festivalstemningen i sommer!

Sommerpakken inneholder filmer, podcast og aktiviteter for barn, som kan lokke frem Liv & Vekst-følelsen, akkurat der du er. Så om vi ikke møtes i Stavern i år, kan vi sammen styrke vår Jesus-tro på hvert vårt sted!

NB! Nettsiden vil oppdateres med innhold frem til 8. juli!

Liv & Vekst taler

Se og lytt til tidligere Liv & Vekst taler på Vimeo eller på Soundcloud. Her finner du blant annet Edin Løvås tale fra 2005, «En disippel i verden», som nå for første gang er gjort tilgjengelig digitalt.

Med humor, historier fra virkeligheten og dypt alvor beskriver Edin om det å være en disippel av Jesus. Talen oppsummerer mye av hans livs viktigste budskap til oss etter 50 års forkynnertjeneste.

– Den prekenen jeg holdt var på mange måter et mirakel. Jeg har aldri kjent meg så utenfor og vak som like før min preken, og aldri så fri og underfull kraftfull som på plattformen like etterpå. Forklaringen er bare Herrens nåde og hjelp, er Edins egne ord om akkurat denne talen.

Barnas sommer

Lag Alle sammen-møte der dere er!

Misjonskirken UNGs Youtube-kanal finner du mange filmklipp for barna. Her ligger blant annet dramastykker fra tidligere Mestermøte fra Liv & Vekst, ledet an av Viggo Klausen.

Bilde av aktivitetsark

Engasjer barn og voksne med Sommerbingo for aktiviteter!

1. Last ned PDF (fra mappen til høyre/under)
2. Bli enige om regler og premiering
3. Sett i gang og kryss ut for gjennomførte oppgaver

Eksempler på aktiviteter:

  • Gå en tur med familien uten telefon.
  • Lag et kort og send til noen dere savner..
  • Bygg en bibelfortelling med lego..

Misjonsløpet

Lenke til side for Misjonsløpet

Vi vil invitere dere til å være med å løpe «Liv & Vekst-misjonsløp», i hagen, på grusveien på hytta eller på tredemølla for den saks skyld!

Årets formål er skolene i Colombia, som opplever økonomisk utfordrende tider på grunn av korona-restriksjonene i landet.

Lesetips

Link til bestillingsside

«Veien videre – arven etter Edin Løvås», består av en samling tekster av personer som skriver om hvordan Edins liv og forfatterskap har påvirket dem. I tillegg kan du i boka lese en tidligere upublisert tekst av Edin selv.

Skribentene er Erik Andreassen, Knut Grønvik, Peter Halldorf, Bjørn Olav Hanssen, Ragnhild Aadland Høen, Siri Iversen, Tormod Kleiven, Ulla Käll, Tore Laugerud, Anne Margrethe Mandt-Anfindsen, Hildegunn M.T Seip, Knut Tveitereid, Jostein Ørum, Stian Kilde Aarebrot og Anne Kristin Aasmundtveit.


Digitale bøker som kan leses på Nasjonalbibliotekets nettside.

Bøker av Edin Løvås (klikk på tittelen):

«I Åndens kraft», av Ingulf Diesen, utgitt 1990. I slutten av boken er det studieopplegg utarbeidet av Erik Svindland. Den inneholder også tekst og noter til sangen «I Åndens kraft», skrevet av Jon Ultvedt.


Omtale av aktuelle bøker:

  • «Rom i mitt hus – en vandring i min sjels hus og hage», av Bjørn Øyvind Fjeld, utgitt 2020
  • «Det er lov å være lur», av Johnny Omdal, utgitt 2020.

Klikk her for å lese omtalen av bøkene.

Sponsorer