Sommersol, campingliv, møter
og fellesskap med Jesus!

Sist oppdatert 12.07.2021. Oppdateres fortløpende.

Liv & Vekst sommercamp er en fantastisk familieleir for store og små! 

Torsdag 15. juli  – søndag 18. juli 2021

Sted: Stavern folkehøyskole – Helgeroveien 102 >>

Liv & Vekst sommercamp 2021 vil ha fokus på barn og voksne.

Årets tema er «Sende». Det skal handle om Jesus som ble sendt til oss og vår verden. Vi vil la oss utfordre på hvordan vi som fellesskap kan sendes til vår verden i dag.

Det lages et spennende program med radiosending på morgenen, vandregudstjeneste, misjonsløp,  kveldssamlinger i Hagekroa og et eget leiropplegg for tweens. Det blir mye tid til fellesskap utenom programpostene.

Det er påmeldt om lag 350 deltagere og medarbeidere i år. Av disse er om lag 50 tweens og 70 barn. Kun påmeldte slipper inn på camp-området. Aktivitetene og samlingene vil skje på folkehøyskolens område og i skolens bygninger.

Områdekart for sommercamp’21 >>

Påmelding og smittevern

Påmeldingen er stengt for Liv & Vekst sommercamp 2021 fordi det nå er fullbooket. Festivalsjefen har venteliste for ev. interesserte. Begrensninger i deltagerantallet er for at dette skal være et trygt og sikkert arrangement hvor vi ivaretar alle retningslinjer rundt smittevern.

Vi gjør oppmerksom på at det i år ikke er anledning med dagsbesøk! Besøkende som ikke er blant de påmeldte blir derfor avvist av smittevernhensyn.

Les mer om sikkerhet og smittevern >>

Kontaktperson for Liv & Vekst sommercamp:

Festivalsjef Tor Marius Langås (bildet).

Kontaktinfo: tlf: 477 54 990 – tor.marius@mknu.no

Oversikt på alle arrangementer sommeren 2021 – klikk her.