Sommerfestivalen vil gi gode opplevelser for hele familien, ikke minst for barna!

Nettsiden er oppdatert 11.05.2023.

Samlinger for hele familien

Alle sammen-møter

Når? Torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 10.00 i Stavernhallen.

Alle Sammen-møtene er for barn, unge og voksne i alle aldre. Vi inviteres alle sammen til en snau times opplevelse med Jesus og mennesker, med rom for lek og moro, alvor og ro, lovsang, dans og tilbedelse. Kom – uansett alder!

Foto fra Alle Sammen-møte på Liv & Vekst sommerfestival 2022. Knut Moholt fra Grimstad misjonskirke hadde fått inn en stor maskin på scenen. Lurer på hva de finner på i år? (Foto: Trond Filberg)

Aldersinndelte samlinger

Program onsdag-lørdag

Tweens

Tweens er for barna som starter i sjette og sjuende klasse til høsten. Det er så kult at Skien misjonskirke igjen har sagt ja til å ha ansvaret for opplegget. Samlingene foregår i Turnhallen  hver kveld kl. 19.30. Det er i 1. etasje innerst  bygget, der 24/7 har samlinger før på kvelden.

Mer info og programposter kommer!

24/7 – kl. 18.00

24/7 er for barna som skal begynne i andre til femte klasse til høsten. Vi er superfornøyd med at Kristiansand misjonskirke Salem igjen har ansvaret. Samlingene er i Turnhallen kl. 18.00, 1. etasje innerst i bygget. Det blir kreativ forkynnelse, lek og gruppeaktiviteter, alt tilpasset aldersgruppen. For at alle barna skal være trygge og bli kjent med andre, deler vi dem inn i smågrupper på cirka ti barn. I gruppene er det et enkelt opplegg med både samtale, lek og aktiviteter. I tillegg har vi vakter som er med og ivaretar sikkerheten. For å få nok voksne til dette, må foresatte være med som enten smågruppeledere eller vakter. Foresatte melder hva de helst vil gjøre ved påmeldingen i Checkin. NB: Det kreves ingen forberedelse, og det er Kristiansands-folket som planlegger alt som skal skje.

SuperDuper kl. 18.00

SuperDuper er for barn fra 3 år til og med dem som starter i 1. klasse til høsten.  Det skjer i andre etasje i Turnhallen kl. 18.00, i andre etasje (aktivitetsrommet). Barna må være i følge med en voksen. Vi anbefaler småbarnsforeldre til å samarbeide i dette, slik at man f.eks. tar en kveld hver der man har ansvaret for hverandres barn. For å ivareta sikkerheten rundt barna, trenger vi nok voksne. Det betyr at de foresatte må ta en økt som vakter i løpet av uka. Foresatte melder hva de helst vil gjøre ved påmeldingen i Checkin.

Krabbekroken

Krabbenkroken er i 2. etasje i Turnhallen for de aller yngste (0-2 år). Det er i andre etasje etasje innerst i korridoren. Her kan de minste leke på krabbematter. Lokalene har kjøkken og nærhet til toaletter. Det er overføring av lyd til Krabbekroken fra møtene.

Viktig info til voksne

Alle må bidra som medhjelpere

Dersom du har med deg barn, håper vi alle foreldre kan bidra med en eller to økter i løpet av uka som medhjelper i barnas opplegg. Dette gjør vi for å ha nok hender og føtter til å gjennomføre barneopplegget best mulig. Du kan velge ved påmeldingen i Checkin hvilke oppgaver du gjerne vil ha. Ingen av oppgavene krever forberedelse, og du vil få det du trenger av oss når samlingen finner sted. En ukes tid før sommerfestivalen vil du få e-post som forteller når du er satt opp som medhjelper.

Vi inviterer dessuten til en egen foreldresamling for å informere om hvordan opplegget for barna er. Dette skjer onsdag 12. juli kl. 15.30 i Peisestua, andre etasje i Hovedbygget. Les også informasjonsheftet som alle får etter påmeldingen.

Kontaktperson for barnas program og opplegg er Linda Andernach Johannesen (bildet).

Aktiviteter på området

Festivalområdet innbyr til lek og aktiviteter som hoppeslott, fotball, volleyball, klatring i trær, bading og sykling. Det blir organisert fotball på kunstgressbanen torsdag og fredag kl. 13.00 for barn og kl. 14.00 for voksne. Torsdag til lørdag blir hoppeslottet blåst opp.

Misjonsløpet på lørdag

Lørdag blir det misjonsløp kl. 15.00. Her kan alle som vil delta! Du kan velge om du tar det som dagens treningsøkt, om du kler deg ut og fjaser gjennom hele løypa, om du vil gjøre det til en aktivitet for barn og voksne sammen – eller noe helt annet. Valget er ditt! Dette er en morsom tradisjon som handler om å bety noe for andre, både ved å skape liv! Pengene går i sin helhet til årets misjonsprosjekt for Colombia.

Misjonsløpet info >>

Foldvik familiepark

Foldvik familieparken ligger om lag 4,5 km fra festivalområde. Kjør vestover på Helgeroveien, vei 301.

Adressen er Foldvikveien 53a, Stavern.

Se mer på nettsiden foldvik.no eller søk dem opp på facebook og se film og bilder – @foldvikfamiliepark.