Vi ønsker at ei uke på sommerfestival vil gi gode opplevelser for hele familien, ikke minst for barna. Barnas samlinger ledes av mennesker som ser barna og som gir jernet for at nettopp ditt barn skal trives, være trygg, ha det gøy og bli enda mer kjent med Jesus.

Samlinger for barna

NÅR? ONSDAG TIL SØNDAG KL 10
HVOR? STAVERNHALLEN

Hver dag inviteres alle sammen til en snau times opplevelse med Jesus og mennesker, med rom for lek og moro, alvor og ro, lovsang, dans og tilbedelse. Alle Sammen-møtene er for barn, unge og voksne i alle aldre.

Jarle Waldemar skal ha Alle sammen-møtet på lørdag, og vi kan love en inspirerende samling for både små og store. Torsdag og søndag er også Jump, Camp Stagedive og Across er med på Alle sammen.

Kom – uansett alder!

NÅR? TIRSDAG TIL LØRDAG KL 20
HVOR? STAVERNHALLENS NYBYGG

Tweens er for barna som starter i sjette og sjuende klasse til høsten. Fra kl. 20 vil Grimstad misjonskirke by på forkynnelse, sang, dans, musikk, konkurranser og moro i Stavernhallens nybygg.

NB! Det blir aktivitetstime for tweens fra kl.18 og frem mot samlingen kl. 20. Møt opp ved kunstgressbanen ved Stavernhallen og bli med på morsomme aktiviteter!

NÅR? TIRSDAG TIL LØRDAG KL 18
HVOR? STAVERNHALLENS NYBYGG

24/7 er for barna som skal begynne i andre til femte klasse etter sommeren. Haugesund misjonskirke står i spissen for samlingen med lek og moro, god forkynnelse og tid i smågrupper Det blir full fart og mye energi, krydret med musikk, sang og dans.

Merk: Ved påmelding til sommerfestivalen er det mulig å notere to til tre navn på andre barn som ditt barn ønsker å være på gruppe med. Vi garanterer at minst èn av disse blir med i barnets gruppe. Med det ønsker vi å sikre at alle barn har noen de kjenner i sin  gruppe.  Det blir ikke anledning til å bytte gruppe, men en foresatt kan alternativt være tilstede for å skape nødvendig trygghet.

Logo 24/7

NÅR? TIRSDAG TIL LØRDAG KL 18
HVOR? AKTIVITETSSALEN I STAVERNHALLENS NYBYGG

SuperDuper er for barn fra 3 år til og med dem som starter i 1. klasse til høsten. Her vil en av våre misjonskirker være vertskap og formidle fortellingene om Jesus. Her blir sang, musikk, lek og moro. Alle barn på SuperDuper skal være i følge med en voksen de kjenner! Man kan gjerne slå seg sammen og ta vare på hverandres barn.

Logo SuperDuper

I 2. etasje i Stavernhallens nybygg kan de aller yngste (0-2 år) leke, mens deres voksne kan få med seg Alle Sammen-møter og Storsamlingene overført til en TV i rommet. Rommet har leker for de minste, krabbematter og kjøkken, og nærhet til toaletter.

Logo Krabbekroken

NB! Alle samlingene for barna har ordninger med vakter, for å ivareta barnas sosiale trygghet og fysiske sikkerhet. Alle som har barn på samlingene må ta minst en økt som vakt. Dere vil mail om dette på forhånd, og en SMS med påminnelse samme morgen. Om det ikke passer MÅ vi få beskjed. Dette for å ivareta alle barns sikkerhet.

Viktig info til de voksne

For at foreldrene skal være trygge og for å få et best mulig opplegg for barna, må du komme på foreldremøtet hvor det blir gitt nyttig og nødvendig informasjon. Her er det god anledning til å stille spørsmål, og hovedlederne i barnas opplegg deltar. Dette foregår i Hovedbyggets peisestue, onsdag kl 11.15.

NB! Har du vært med på dette før, er det likevel viktig å få med seg!

Merk: Dersom du har et barn med ekstra utfordringer, vil vi at du opplyser om dette ved å sende en e-post til Linda A. Johannesen, linda@mknu.no, når du melder deg på. Vi trenger ikke å vite detaljer, men ønsker å være forberedt slik at vi kan møte både ditt og andres barn på best mulig måte. Det kan være aktuelt at foreldre selv må være med om barna trenger ekstra oppfølging. Vi håper på forståelse for dette.

Foldvik familiepark

Torsdag har festivaldeltagere rabattert pris! Vi betaler kr 200 per person i stedet for vanlig pris kr 240. Prisene gjelder for alle fra fylte 2 år og eldre. De som ønsker å benytte seg av rabatten vår, må hente deltakerbevis i festivalkontoret og ta med til parken.

Foldvik familieparken ligger om lag 4,5 km fra festivalområde. Kjør vestover på Helgeroveien, vei 301. Adressen er Foldvikveien 53a, Stavern.

Se mer på nettsiden foldvik.no eller søk dem opp på facebook og se film og bilder – @foldvikfamiliepark.

Aktiviteter på området

Festivalområdet innbyr til lek og aktiviteter som hoppeslott, fotball, volleyball, klatring i trær, bading og sykling.

  • Det blir organisert fotball på kunstgressbanen onsdag og fredag: Kl 13.00 for barn og kl 14.00 for voksne.
  • Onsdag til lørdag blir hoppeslottet blåst opp, fra kl 13.00 til 14.30.
  • Lørdag blir det Misjonsløp kl 15. Her kan alle som vil delta! Du kan velge om du tar det som dagens treningsøkt, om du kler deg ut og fjaser gjennom hele løypa, om du vil  gjøre det tl en aktivitet for barn og voksne sammen – eller noe helt annet; valget er ditt! Dette er en morsom tradisjon som handler om å bety noe for andre, både ved å skape liv og leven på området, men ved at dine sponsorer betaler et engangsbeløp eller x antall kroner pr runde. Pengene går i sin helhet til årets misjonsprosjekt.