Sommercamp ’21 i Stavern vil gi gode opplevelser for hele familien! Barnas samlinger ledes av trygge voksne for at nettopp ditt barn skal trives, være trygg, ha det gøy og bli enda mer kjent med Jesus.

Samlinger for barna

Alle Sammen-møtene er for barn, unge og voksne i alle aldre, med lek og moro, kreativ forkynnelse og lovsang.

I år blir det to samlinger for å sikre trygge rammer og plass til alle.

Det skjer i Nesjarheim-hallen, torsdag, fredag og lørdag – kl. 17.00 og kl. 18.30.

Tweens er for barna som starter i sjette og sjuende klasse til høsten, med forkynnelse, sang, dans, musikk, konkurranser og moro i Stavernhallens nybygg. Det blir som en leir i leiren, men tweenserne sover med sine familier.

Sondre R. Kristiansen (bildet) vil lede opplegget for Tweens. Han har jobbet som ungdomsarbeider i Fevik misjonskirke, er sosionom og bor i Kristiansand.

– Jeg håper årets tweens-leir blir fylt av mye lek, konkurranser og annet gøy. Og at tweensa kommer hjem med gode minner og en forståelse av at Jesus er sendt til meg og jeg er sendt til de rundt meg, sier Sondre og gleder seg!

Tweens samlinger vil skje:

  • kl. 19:30 Torsdag, fredag, lørdag
  • kl. 10:00 Fredag og lørdag

Logo 24/7

24/7 er for barna som skal begynne i andre til femte klasse etter sommeren. Samlingen byr på lek og moro, god forkynnelse og tid i smågrupper Det blir full fart og mye energi, krydret med musikk, sang og dans.

Maria Therkelsen leder an teamet fra Skien misjonskirke som leder årets 24/7.

24/7 skjer kl. 10:00 fredag og lørdag.

Merk: Ved påmelding til sommerfestivalen er det mulig å notere to til tre navn på andre barn som ditt barn ønsker å være på gruppe med på 24/7. Vi garanterer at minst én av disse blir med i barnets gruppe. Med det ønsker vi å sikre at alle barn har noen de kjenner i sin  gruppe.  Det blir ikke anledning til å bytte gruppe, men en foresatt kan alternativt være tilstede for å skape nødvendig trygghet.

Logo SuperDuper

SuperDuper er for barn fra 3 år til og med dem som starter i 1. klasse til høsten. Her vil barna få fortellingene om Jesus, og det blir sang, musikk, lek og moro. Alle barn på SuperDuper skal være i følge med en voksen de kjenner! Man kan gjerne slå seg sammen og ta vare på hverandres barn.

SuperDuper ledes av Gjerpen misjonskirke med Heidi Lundsett og Elén Wikstøl Stornes i spissen.

SuperDuper skjer kl. 10:00 fredag og lørdag.

Logo Krabbekroken

Vi vil lage til et sted der foreldre med de aller minste, kan være og samtidig få med seg møtene ved overføring til TV. Rommet har leker for de minste, krabbematter og tilgang til vann og toalett.

NB! Alle som har barn på samlingene må være med som medhjelper minst en gang i løpet av uka. Det kreves ingen forberedelser, du vil få nødvendig informasjon når du møter opp. Ved påmelding i Checkin, kryss av for hvor du ønsker bidra, så vil vi forsøke etterkomme ønsket. Du vil få e-post med informasjon om tildelt oppgave før festivalen. 

Viktig info til de voksne

For at foreldrene skal være trygge og for å få et best mulig opplegg for barna, bør en av foreldrene delta et foreldremøte hvor vi gir nyttig og nødvendig informasjon. Her er det god anledning til å stille spørsmål, og hovedlederne i barnas opplegg deltar. Har du vært med på dette før, er det likevel viktig å få med seg!

Merk: Dersom du har et barn med ekstra utfordringer, vil vi at du opplyser om dette ved å sende en e-post til Linda A. Johannesen, linda@mknu.no, når du melder deg på. Vi trenger ikke å vite detaljer, men ønsker å være forberedt slik at vi kan møte både ditt og andres barn på best mulig måte. Det kan være aktuelt at foreldre selv må være med om barna trenger ekstra oppfølging. Vi håper på forståelse for dette. Hvis du lurer på om du trenger å si i fra, kan en tommelfingerregel være: får de ekstra oppfølging på skolen, trenger vi å vite det.

Aktiviteter på området

Festivalområdet innbyr til lek og aktiviteter som hoppeslott, fotball, volleyball, klatring i trær, bading og sykling.

Foldvik familiepark

Foldvik familieparken ligger om lag 4,5 km fra festivalområde. Kjør vestover på Helgeroveien, vei 301.

Adressen er Foldvikveien 53a, Stavern.

Se mer på nettsiden foldvik.no eller søk dem opp på facebook og se film og bilder – @foldvikfamiliepark.