Sommerfestivalen vil gi gode opplevelser for hele familien, ikke minst for barna!

Samlinger for hele familien

Vandregudstjeneste på torsdag.

Vandregudstjeneste

Når? Torsdag før lunsj.

Vandregudstjeneste betyr at i stedet for at vi alle er samlet på et sted hele tiden, deles vi inn i puljer som går fra post til post i gudstjenesten. Vi vil ha med alle de vanlige gudstjeneste-elementene: Velkommen, lek, sang, tale, kollekt med misjonsinfo, nattverd og bønn.


Alle sammen-møter

Når? Fredag-søndag kl. 10.00.

Alle Sammen-møtene er for barn, unge og voksne i alle aldre. Vi inviteres alle sammen til en snau times opplevelse med Jesus og mennesker, med rom for lek og moro, alvor og ro, lovsang, dans og tilbedelse. Kom – uansett alder! Grimstad misjonskirke har ansvaret, og Knut Moholt skal tale. På ett av møtene skal vi feire at UNG fyller 110 år i år!

Aldersinndelte samlinger

Samlingene for barna foregår onsdag-lørdag fra kl. 18.00.

Tweens er for barna som starter i sjette og sjuende klasse til høsten. Skien misjonskirke har ansvaret for opplegget. Samlingene foregår i Turnhallen (Stavernhallens nybygg) kl. 20. I tillegg blir det morsomme aktiviteter for tweens to ganger i løpet av dagen. Den første blir rett etter lunsj, mens den andre blir kl. 18. Aktivitetene vil foregå utendørs.

24/7 er for barna som skal begynne i andre til femte klasse til høsten. Kristiansand misjonskirke Salem har ansvaret. Samlingene er i Turnhallen (Stavernhallens nybygg) kl. 18, og det blir kreativ forkynnelse, lek og gruppeaktiviteter, alt tilpasset aldersgruppen. For at alle barna skal være trygge og bli kjent med andre, deler vi dem inn i smågrupper på cirka ti barn. I gruppene er det et enkelt opplegg med både samtale, lek og aktiviteter. I tillegg har vi vakter som er med og ivaretar sikkerheten. For å få nok voksne til dette, må foresatte være med som enten smågruppeledere eller vakter. Foresatte melder hva de helst vil gjøre ved påmeldingen i Checkin. NB: Det kreves ingen forberedelse, og det er Kristiansands-folket som planlegger alt som skal skje.

SuperDuper er for barn fra 3 år til og med dem som starter i 1. klasse til høsten. Gjerpen misjonskirke har ansvaret og gleder seg til å ha samlinger for de aller yngste. Det skjer i andre etasje i Turnhallen (Stavernhallens nybygg) kl. 18. Barna må være i følge med en voksen. Vi anbefaler småbarnsforeldre til å samarbeide i dette, slik at man f.eks. tar en kveld hver der man har ansvaret for hverandres barn. For å ivareta sikkerheten rundt barna, trenger vi nok voksne. Det betyr at de foresatte må ta en økt som vakter i løpet av uka. Foresatte melder hva de helst vil gjøre ved påmeldingen i Checkin.

Krabbekroken er i 2. etasje i Stavernhallens nybygg for de aller yngste (0-2 år). Her kan de minste leke, mens deres voksne kan få med seg Alle sammen-møter og Storsamlingene overført til en TV i rommet. Rommet har leker for de minste, krabbematter og kjøkken, samt nærhet til toaletter.

Viktig info til voksne

Alle må bidra som medhjelpere

Dersom du har med deg barn, håper vi alle foreldre kan bidra med en eller to økter i løpet av uka som medhjelper i barnas opplegg. Dette gjør vi for å ha nok hender og føtter til å gjennomføre barneopplegget best mulig. Du kan velge ved påmeldingen i Checkin hvilke oppgaver du gjerne vil ha. Ingen av oppgavene krever forberedelse, og du vil få det du trenger av oss når samlingen finner sted. En ukes tid før sommerfestivalen vil du få e-post som forteller når du er satt opp som medhjelper.

Vi inviterer dessuten til en egen foreldresamling for å informere om hvordan opplegget for barna er. Dette skjer onsdag 13. juli kl. 15.30 i Peisestua, andre etasje i Hovedbygget. Les også informasjonsheftet som alle får etter påmeldingen.

Kontaktperson for barnas program og opplegg er Linda Andernach Johannesen (bildet).

Aktiviteter på området

Festivalområdet innbyr til lek og aktiviteter som hoppeslott, fotball, volleyball, klatring i trær, bading og sykling. Det blir organisert fotball på kunstgressbanen torsdag og fredag kl. 13.00 for barn og kl. 14.00 for voksne. Torsdag til lørdag blir hoppeslottet blåst opp.

Lørdag blir det misjonsløp kl. 15.00. Her kan alle som vil delta! Du kan velge om du tar det som dagens treningsøkt, om du kler deg ut og fjaser gjennom hele løypa, om du vil gjøre det til en aktivitet for barn og voksne sammen – eller noe helt annet. Valget er ditt! Dette er en morsom tradisjon som handler om å bety noe for andre, både ved å skape liv og leven på området, men ved at dine sponsorer betaler et engangsbeløp eller x antall kroner pr runde. Pengene går i sin helhet til årets misjonsprosjekt.

Foldvik familiepark

Foldvik familieparken ligger om lag 4,5 km fra festivalområde. Kjør vestover på Helgeroveien, vei 301.

Adressen er Foldvikveien 53a, Stavern.

Se mer på nettsiden foldvik.no eller søk dem opp på facebook og se film og bilder – @foldvikfamiliepark.