Personvern (GDPR) for nettsiden mknu.no

Oppdatert 26.09.2022

Nettsiden mknu.no benytter informasjonskapsler (cookies).

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som inneholder en rekke tegn som sendes til din datamaskin/mobil når du besøker en nettside. Når du besøker nettsiden igjen, hjelper kapselen nettsiden å gjenkjenne nettleseren din. Du kan selv stille inn din nettleser (Safari, Chrome, Explorer) til å avvise alle kapsler, eller gi beskjed når en kapsel sendes. Imidlertid kan noen nettsidefunksjoner eller tjenester ikke fungere optimalt uten kapsler. Vi anbefaler at du bruker informasjonskapsler på vår nettside.

Nettsiden bruker informasjonskapsler til å generere statistikk, og vi kan dermed spore din bruk av nettstedet – men dette gjøres anonymisert.

Følgende informasjonskapsler brukes på mknu.no:
• Analyseverktøyet Google Analytics som lagrer statistikk ved bruk av nettstedet brukt til analyse og forbedringspunkter.
• Vår publiseringsløsning plasserer også informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes i forbindelse med innsending av skjemaer, og slettes etter 90 dager.
• Adform, Facebook og Doubleclick samler informasjon brukt til markedsføring, og lagres anonymt.
• Google Tag Manager holder styr på alle våre publiseringsskripts

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Nettsiden mknu.no eier av Misjonskirken Norge. Trond Filberg er redaktør for nettsiden.