Mknu.no er en felles nettportal for Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG. Den er svært rikholdig og innholdet er derfor forsøkt organisert slik at man så enkelt som mulig kan finne det man leter etter.

Nettsiden mknu.no eies av og publiseres av Misjonskirken Norge. Kommunikasjonsleder er ansvarlig redaktør for innholdet.

Aktuelle snarveier

Skoleprosjekt eller oppgave i KRLE? 

Informasjon om Misjonskirken Norge – hvem er vi?

På nettsiden https://mknu.no/skoleprosjekt/ har vi samlet enkle tekster om hvem vi er og lese svar på ofte stilte spørsmål (FAQ).

Tips til bruk av nettsiden

  1. Gjør deg kjent med forsiden. Denne reflekterer i stor grad hovedinndelingene og fungerer som en portal videre inn på nettsiden. Merk at korset oppe i venstre hjørnet, og det lille huset i toppmenyen, alltid tar deg tilbake til forsiden.
  2. Gjør deg kjent med toppmenyen og bunnlinjen. Denne ligger ligger fast på alle sider og linker videre til aktuelle interne og eksterne sider.
  3. Bruk søkefunksjonen øverst i høyre hjørnet. For å enklere finne frem til akkurat det du leter etter, benytt gjerne flere søkeord.
  4. Benytt menyene til å navigere frem og tilbake mellom sidene. Disse ligger på venstre eller høyre side på dataskjerm, og i topp eller bunn på mobil/nettbrett.
  5. Les informasjon og instruksjoner nøye. Skal du for eksempel laste ned ressurser fra ressurssiden eller lignende. Ta deg tid til å gjøre deg kjent med tilhørende tips, instruksjoner og lenker. Det kan hjelpe deg å unngå unødvendig tidsbruk og frustrasjoner.
  6. Synes du teksten er for liten? Hold nede ctrl-knappen og trykk på +/- for å forstørre/forminske siden. På Mac holder man nede cmd-knappen tilsvarende.
  7. I nyhetsarkivet kan du søke opp nyhetssaker, både ved nøkkelord eller ved måneder du tror artikkelen er publisert. Se >>