ALLE SAMMEN

Å gjennomføre gudstjenester som fanger alle generasjonene er en utfordring som krever planlegging. Dette skriver Viggo Klausen i «Alles sammen», en håndbok for generasjonsgudstjenester.

«En god Alle sammen-gudstjeneste krever et godt forarbeid, en god kjøreplan, god timing, lite dødtid, god variasjon, en rød tråd, ett klart tema og en sentral og praktisk forkynnelse. Det betyr ikke at en må være en stor menighet med veldig mange ressurser å ta av for å få det til. Både store og små forsamlinger kan få til gode samlinger for hele menighetsfamilien.»

Misjonskirken UNG har ressurser som kan hjelpe menighetene med å planlegge og gjennomføre kreative og fengende gudstjenester for store og små:

«Alle sammen – En håndbok i generasjonsgudstjenester»
Bokas forfatter, familieforkynner Viggo Klausen, beskriver hovedtankene og idéene bak konseptet Alle sammen-gudstjenester. Basert på mange års erfaring med fra sine reiser i hele Norge, forklarer han hvorfor slike gudstjenester er viktige.

Utgitt i 2012. Kjøpes i Hermons nettbutikk.

Pris: 249,-

Alle sammen-ressurser
Opptak fra Alle sammen-møter på Liv & Vekst sommerfestival, fra 2010 til 2015, ligger til nedlasting på våre ressurssider. Det samme gjør bilder, filmsnutter, gruppeoppgaver og andre aktuelle ressurser tilknyttet de ulike møtene.

Lastes ned gratis via mknu.no/ressurser, i mappen «UNG ressurser».