ALLE SAMMEN

Å gjennomføre gudstjenester som fanger alle generasjonene er en utfordring som krever planlegging. Dette skriver Viggo Klausen i «Alles sammen», en håndbok for generasjonsgudstjenester.

«En god Alle sammen-gudstjeneste krever et godt forarbeid, en god kjøreplan, god timing, lite dødtid, god variasjon, en rød tråd, ett klart tema og en sentral og praktisk forkynnelse. Det betyr ikke at en må være en stor menighet med veldig mange ressurser å ta av for å få det til. Både store og små forsamlinger kan få til gode samlinger for hele menighetsfamilien.»

Misjonskirken UNG har ressurser som kan hjelpe menighetene med å planlegge og gjennomføre kreative og fengende gudstjenester for store og små:

«Alle sammen – En håndbok i generasjonsgudstjenester»
Bokas forfatter, familieforkynner Viggo Klausen, beskriver hovedtankene og idéene bak konseptet Alle sammen-gudstjenester. Basert på mange års erfaring med fra sine reiser i hele Norge, forklarer han hvorfor slike gudstjenester er viktige.

Utgitt i 2012. Kjøpes i Hermons nettbutikk.

Pris: 249,-

Alle sammen-ressurser
Her kan du laste ned filmer, gruppeoppgaver, lydeffekter til dramastykker og mye mer, som du kan bruke til inspirasjon i dine Alle sammen-gudstjenester. Disse ressursene stammer fra Alle sammen-møter på Liv & Vekst sommerfestival fra 2010 til 2017.

Ved spørsmål i tilknytning til nedlasting, ta kontakt med Rachel på telefon 97 58 54 54 eller per e-post rachel@mknu.no.

OBS! NYTTIGE TIPS FØR DU LASTER NED

  • Skal du laste ned filmer, så sørg for å ha god nettforbindelse og beregn god tid.
  • Noen opplever problemer med nedlastingen via nettleseren Internet Explorer, dersom man ikke har oppdatert denne på en stund. Forsøk da med en annen nettleser, feks. Chrome, Safari eller Firefox, eller oppdater din nettleser til siste versjon.
  • Last gjerne ned innholdet på en minnebrikke e.l. og del denne med aktuelle ledere i din menighet.