TALERESSURSER TIL UNGDOMSARBEID

Nederst på denne siden kan du laste ned taleressurser til bruk i ungdomsarbeidet. Ressursene tilhører Misjonskirken UNG, men kan lastes ned og benyttes fritt i UNG-gruppene.

Hvert halvår produseres fire taleserier, med blant annet en kortfilm, bilder til sosiale medier, PowerPoint-maler, smågruppeopplegg og aktuelle bibeltekster og lovsanger.

Høsten 2018 kommer det også fire leseplaner fra Misjonskirken UNG på YouVersion Bibelapp.

Temaer våren 2019

  • ”DU BLIR HVA DU SPISER” – Når det kommer til mat, så vet de fleste at det vi spiser gjør noe med kroppen vår. Spiser vi sjokolade til middag og is til kvelds, så har det negative konsekvenser for kroppen vår. Mange ungdommer er veldig bevisste på hva de spiser, men tenker vi over hva vi fyller oss med «åndelig»?
  • ”GUD HAR ALDRI SAGT” – Vi håper denne serien kan være med å lære ungdommer hvordan de kan lese, og forhåpentligvis skape en lyst til å gi bibellesningen en sjanse!
  • ”BILDER” – Ungdommene våre eksponeres for utallige bilder daglig. Gjennom sosiale medier, filmer og internett får vi stadig se bilder av ulike ting. Noen bilder danner vi oss inni hodet også. Hvordan ser vårt bilde av Gud ut?
  • ”MIND THE GAP” – Dette er et uttrykk for kunnskapsgapet som finnes hos ungdommene våre i dag når det kommer til kristen tro. I denne serien skal vi snakke et veldig enkelt og tydelig språk om det mest sentrale i kristen tro. Den andre betydningen av tittelen «Mind the gap» handler om gapet som oppsto mellom Gud og menneskene da synden kom inn i verden.  Jesus har tilbydd alle mennesker å tette dette gapet en gang for alle ved at han tok på seg vår synd.

Det er også lagt ut ulike bilder/maler som kan brukes i forbindelse med høytidene jul, påske og pinse.

Nedlasting

Nyttige tips:

  • Last ned innholdet på en minnebrikke e.l. og del denne med aktuelle ledere i menigheten. Den som er ansvarlig må holde oversikt på hvem som har fått utdelt dette.
  • Dette er store filer, sørg for at de lastes ned et sted med god nettforbindelse og beregn god tid.

Har du spørsmål om eller problemer med nedlasting? Send en e-post til rachel@mknu.no

Har du spørsmål om produksjonen eller innholdet? Send e-post til kvavikmarkus@gmail.com

Betaling

Taleserieressursene ligger åpent til bruk for alle. UNG har satt en frivillig kontingent på 3000 kr i året, som vi oppfordrer alle som har mulighet til å være med på å betale. På denne måten kan UNG fortsette å utvikle disse ressursene, slik at deres ungdomsarbeid kan dra enda mer nytte av dem i fremtiden.

Kontingenten betales inn til 3000.15.09000 og merkes med «Kontingent taleserieressurs».