Påskehilsen fra Odd Bjørge Risanger, som er en av våre utsendte i Colombia.

– Påsken i Norge setter jeg spesielt pris på. For i Norge faller påsken sammen med den fineste tiden på året, når alt våkner til liv etter vinterens dvale. Naturen er på sitt vakreste når løvskogen står lysegrønn i fjellsidene, og når en igjen kan høre fuglenes glade sang.
I Norge har vi også tradisjonen med påskekylling, som symboliserer det nye livet. Norsk påske gir derfor mye symbolikk til selve kjernen i påskebudskapet; nytt liv etter død.

Odd Bjørge Risanger

I Colombia har vi ikke årstider, og påskekyllingen er ukjent. Men som et land med lang katolsk tradisjon er selvsagt påsken en svært viktig høytid også her.
Jeg er så heldig å få være misjonsarbeider i Colombia gjennom arbeidet som Misjonskirken Norge driver. Da får jeg være vitne til nytt liv. Gjennom vår innsats får barn, unge og voksne en ny start i livet! Håpløshet vendes til nye muligheter, og de opplever håpet om evigheten.

Fra Colombia ønsker vi en god påske til dere alle og hilser med bibelverset:
Han er ikke her, han er oppstanden. (Lukas evangelium 24, 6)

Les om våre utsendte: https://mknu.no//utsendte
Les bloggen til Sarah i Colombia: http://www.sarahbjerk.no

Odd Bjørge Risanger (til høyre i bildet) besøkte nylig vårt prosjekt som hjelper internflyktningene i Medellín. På bildet er også Gordon Valen som er pastor i Haugesund misjonskirke.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X