VELKOMMEN: – Vi gleder oss over at Allan har takket ja til denne utfordringen som vikarierende menighetsrådgiver, sier generalsekretær Øyvind Haraldseid (midten av bildet, Allan Neset til venstre, Torben Joswig til høyre).
FOTO: TROND FILBERG


Nytt om navn – mai 2017: Allan Neset, Rannveig og Tor Odd Vea, Marianne Strøm, Johnny Omdal, Anne Margrethe Mandt-Anfindsen.

Allan Neset vikarierer som menighetsrådgiver.

Allan Neset er ansatt i Misjonskirken Norge som vikarierende menighetsrådgiver for Karstein Morfjord som startet sin studiepermisjon den 1. april. Allan startet 15. mai i 30 prosent, men vil fra august vært engasjert på fulltid. Han blir dermed kollega med Geir Johannessen og Kjell Birkeland i Nasjonal avdeling.

– Vi gleder oss over at Allan har takket ja til denne utfordringen og gleder oss til å jobbe sammen med ham i året som kommer, sier generalsekretær Øyvind Haraldseid og ønsker ham velkommen inn i staben for Nasjonal avdeling.

Allan bor i Kristiansand, er gift med Åse og har tre voksne barn. Han har de siste tre årene vært
pastor i Frimisjonen Tromsø som er en av menighetene i Misjonskirken Norge. Allan har for øvrig bakgrunn som generalsekretær i Evangelisk Orientmisjon, pastor i Øyestad og Majorstua, bataljonsprest i Forsvaret, kirkeverge i Vennesla, bedriftsrådgiver i Menko, leder av frivillighetssentralen i Vågsbygd, og har drevet eget kunstgalleri. Allan er utdannet pastor fra Ansgarskolen, har utdannelse i personalutvikling og ledelse fra høyskolen i Lillehammer, samt kunsthistorie fra Universitetet i Bergen.

Rannveig og Torodd Vea drar til Kongo i august.

Rannveig og Tor Odd Vea fra Trysil reiser nitti dager til Kongo på oppdrag for Misjonskirken Norge. De skal holde samlivskurs i menighetene i Kongo Evangeliske Kirke (EEC), som er vår søsterkirke. Utreisedato for Vea er 14. august. Det er tiende gangen de reiser for å holde slike kurs i Kongo.

Anne Margrethe Mandt-Anfindsen som er fagkonsulent for disippelliv i Misjonskirken Norge (50%), er for tiden engasjert på deltid ut året, som vikarpastor i Misjonskirken Nesodden. Hun har utfyllende oppgaver i menigheten mens hovedpastor er delvis sykmeldt.

Marianne Strøm har ansvar for barnas arrangementer på Liv & Vekst.

Marianne Strøm er engasjert i en tjue prosent stilling for en kortere periode av Misjonskirken UNG.  Hun vil være hovedansvarlig for alle arrangementene som gjelder barna på årets Liv & Vekst sommerfestival, og hun vil være prosjektleder for tilbudet 24/7 som gjelder barn i alderen 7 til 10 år. Marianne er ellers barne- og familiearbeider i både Misjonskirken Askim og Follow menighetsplanting.

UNGs styreleder, Johnny Omdal, blir ny rektor ved Bibelskolen Substans i Bergen.

Johnny Omdal, som er UNGs styreleder, har sagt opp som pastor i Salem Kristiansand. Han skal bli ny rektor ved Bibelskolen Substans. Det er Salt Bergenskirken, Pinsekirken Tabernaklet i Bergen og Credokirken som eier bibelskolen.

– Vi er glade for at Johnny fortsetter som styreleder i UNG, i hvert fall ut perioden han er valgt for, kommenterer Svein Aksel G. Nakkestad, daglig leder i Misjonskirken UNG. Han gratulerer Johnny med utnevnelsen og ønsker ham Guds velsignelse i oppdraget.

– Jeg gleder seg veldig til å starte i den nye jobben som rektor, sier Johnny som ser på denne jobben som en unik og sjelden mulighet. Han påpeker at brannen og hjertet for Misjonskirken UNG vil han ikke minske.


Oversikt ansatte i Misjonskirken Norge og Misjonskirken UNG.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X