TAKK FOR I ÅR: Gode venner og medarbeidere har samlet seg for å takke Sarah Bjerk, som har vært ettåring i Colombia siden høsten 2016.
FOTO: Odd Bjørge Risanger


Sarah Bjerk har siden august i fjor arbeidet som ettåring i Colombia. I juni avslutter hun tjenesten. 

Sarah har hovedsaklig arbeidet med barna på gården Jakobs hus i La Vega og Esperanza i Bogotá, på fritiden har hun vært engasjert i menighetsarbeid.

Sarah har vist en fantastisk evne til å sette seg raskt inn i ukjent land og kultur. Hun har med stor iver, interesse og nysgjerrighet engasjert seg på mange områder av El Pacto (Misjonskirken i Colombia) sitt arbeid. Sarah har vist en innsatsvilje som det står meget stor respekt av.

Hennes mange nye venner og medarbeidere fremhever hennes positivitet og hjerte for arbeidet. Sarah etterlater dype spor i Colombia og det er mange som vil savne henne, ikke minst barna på Jakobs hus og Esperanza.

Det var med tungt hjerte vi markerte avslutningen til Sarah denne helgen med gode venner og medarbeidere. Sarah ble takket for sin fremragende innsats og ønsket lykke til videre og ikke minst velkommen tilbake til Colombia.

Takk Sarah for at du har gitt ett år til Colombia og El Pacto, takk for alt det du har betydd for barna på Jakobs hus og Esperanza, takk for det du har betydd for El Pacto og takk for ditt bidrag til misjonærfellesskapet.

Salme 91, 11 «For han skal gi englene sine befaling om å bevare deg på alle dine veier.»

Bogotá, den 30.05.17

Odd Bjørge Risanger
Misjonsarbeider, stedlig representant

SPRUDLENDE: Ettåring Sarah Bjerk har gjort en kjempejobb med å engasjere menighetene i Norge i Misjonskirken Norges arbeid i Colombia. Her fra film-julekalenderen fra arbeidet i Colombia 2016.

HJERTE FOR BARNA: Sarah har fått god kontakt med barna på Jakobs hus og Esperanza, og har fortalt historier fra dagliglivet på sin blogg www.sarahbjerk.no. FOTO: Sarah Bjerk

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X