SPENNENDE: – Vi er glad for å få tre medarbeidere i Skien misjonskirke, sier hovedpastor Martin Daland.
FOTO: TROND FILBERG


Skien, Kråkstad og Larvik har ansatt nye medarbeidere. Satsingen på ansatte for arbeid blant barn og ungdom er prioritert.

– Vi har gjort tre nye ansettelser i Skien misjonskirke, forteller hovedpastor Martin Daland. Den nye barne- og familiearbeideren i full stilling heter Maria Therkelsen. Hun kommer fra stillingen som trosopplærer i Sjømannskirken i Belgia.
– Vi har også ansatt Benjamin Lindefjeld som ny ungdomsarbeider i halv stilling. Han har nettopp vært elev ved Ansgar Bibelskole og har sin bakgrunn fra Skien misjonskirke, sier Martin (bildet). I tillegg er Eivind Galdal ny ungdomsarbeider i halv stilling som et engasjement for det kommende skoleåret. Han har også vært elev ved Ansgar Bibelskole i året som er gått.

Nytt lederskap
I et ekstraordinært årsmøte 11. juni i Skien misjonskirke, ble Elise Gjerpe Solberg og Roar Åkre Olsen nye medlemmer i menighetens lederskap. Edgar Bjørntvedt tok gjenvalg, mens Gunnar Otterdahl Kleven ble takket av etter fire år i lederskapet. Foruten disse tre valgte, består det nye lederskapet av Inger Elisabeth Borge (leder), Ellen Helleberg Bjerk (nestleder), Inge Bjørn Haukenæs (nestleder), Øystein Harry Johannesen, Gunnstein Ekman-Sunde. I tillegg er pastor Torbjørn Glenna og hovedpastor Martin Daland i lederskapet.

Lederskapet i Skien misjonskirke.

Ny ungdomsarbeider i Kråkstad
Elisabeth Kvilesjø Berg (bildet) ble i menighetsmøte 11. juni ansatt som ny ungdomsarbeider i deltidsstilling. Hun begynner 15. august i Misjonskirken Kråkstad.

 – Innsettelse vil skje på vår samlingsfest 20. august med besøk av menighetsrådgiver Kjell Birkeland som deltar ved innsettelsen, forteller pastor Erna Søgaard Ultvedt i Kråkstad Misjonskirke. Elisabeth har tidligere vært varamedlem i Landsstyret for Misjonskirken UNG, ledet et ledertreningsprogram for ungdom i Misjonskirken Oslo Syd og jobbet som volontør på et barnehjem i Colombia. Nå skal hun kombinere deltidsstillingen med lærerstudiene ved Høgskolen i Oslo og Akershus.

Stavanger og Larvik
Linda Marie Runde
vikarierer som pastor i Misjonskirken Stavanger fram til og med juli 2018. Dette ble gjort kjent i menighetens 80. årsmøte 22. mars. Hun vikarierer for pastorene Inger H. Kittilsen og Frode Øvergaard. Menigheten har dessuten valgt ny styreleder som er Ingvild Kongsbakk.

Marcus Wallin
(bildet) er ansatt som barne- og ungdomspastor i en 40 prosents stilling i Larvik misjonskirke. Han har jobbet som ungdomspastor i Salem Sandefjord i fem år.
– Han har allerede startet opp, og vi er svært glad for det som skjer. Vi har blant annet allerede tolv påmeldte konfirmanter til høsten, forteller pastor Ben Solberg.
På årsmøtet ble Richard D. Nilsen valgt til ny leder. Øvrige styremedlemmer er Hilde Øyslebø, Inger Aa. Sørensen, Gunnar Nøstrud, Bjørg T. Johnsen og Isak-André Isaksen.

(Publisert 21.6.2017 9:30. Saken kan bli oppdatert senere.)

Oversikt misjonskirker i
MISJONSKIRKEN NORGE

Ledige
stillinger

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X