KOMMER: Pastor Carlos Diaz er invitert til Norge og deltar på Liv & Vekst sommerfestival 2017.
FOTO: NAOMI CURWEN


Misjonskirken Norge har invitert pastor Carlos Diaz fra søsterkirken i Colombia til Liv & Vekst sommerfestival 2017. Carlos er pastor i Shalom-menigheten som har sitt diakonale arbeid blant internflyktninger i bydelen Granizal utenfor Medellín.

På Liv & Vekst vil Carlos holde sitt hovedinnlegg under storseminaret på fredag ettermiddag. Det vil handle om hva vi som menigheter kan gjøre for mennesker som er på flukt. Colombia er det landet i verden med flest internflyktninger. Hele 6,3 millioner colombianere er drevet på flukt i eget land. Prosjektet vi støtter i Medellín hjelper lokalbefolkningen med det de trenger for å bedre sin egen livssituasjon.

Besøkt Norge tidligere
Noen vil huske Carlos fra da han i 2002 talte på 90-årsjubileumet til Misjonskirken UNG i Drammenshallen. Andre vil huske ham fra oppfølging av Fredskorps-prosjekt i Kristiansund et par år senere.

Pastor Carlos Diaz kommer til Stavern i juli sammen med sin kone Lucy (bildet).

Prosjekt i Colombia
Internflyktninger Medellín

Liv & Vekst 2017
SOMMERFESTIVALEN

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X