UTE MED MUSIKK: Musikere fra Touchpoint-miljøet gav nylig ut EP-en «Fundament». – Drømmen har vært og er å lage sanger som norske unge kan kjenne seg igjen i, forteller produsent Kim Ervik Bilde fra Touchpoint-festivalen i november hvor EP-en ble lansert.
FOTO: SIV-ELIN SKOGLUND


Ny musikk fra Touchpoint

Under forrige helgs Touchpoint-festival i Grimstad, ble EP-en «Fundament» lansert.  Bak står musikere fra Touchpoint-arbeidet i Misjonskirken Norge. 

– Gud er den samme i går og i dag, Han er et fundament, sier sier prosjektleder og produsent Kim Ervik. Han forteller at tittellåta er en klagesang som er ærlig om livet.

– Når vi er ærlige med at alt ikke alt er perfekt, kan vi stole på at Gud «tåler oss» og er et fundament som alltid står fast, sier han.

Skrevet for målgruppen
Arbeidet med EP-en startet da en låtskrivergruppe ønsket flere låter som studentarbeid og ung-voksenarbeid kan relatere seg til og bruke i sin lokale menighet.

– En lovsang er en måte å sette ord på en etablert sannhet, og kan derfor være en døråpner til å røske opp i ting og lære oss mer om Gud. Det var derfor vi begynte å skrive låter, sier Ervik.

Ervik har i en årrekke vært en pådriver i lovsangsarbeidet i Salem i Kristiansand og i lovsangsarbeid nasjonalt. Ervik har blant annet også har produsert EP-en «Frikjent» (2014), og vært involvert i EP-en «Makter alt» (Impuls, 2012). Ervik er også mannen bak YouTube-kontoen Kirke-synth, og har holdt seminar på blant annet Lovsang 17.

PRODUSENT: Kim Ervik er prosjektleder for EP-en, som han har produsert sammen med Lasse Eis. Foto: Siv-Elin Skoglund


Låtskrivergruppen ønsker å på sikt bygge opp et nytt musikkmiljø rundt Touchpoint-arbeidet i Misjonskirken Norge.

– Drømmen har vært og er å lage sanger som norske unge kan kjenne seg igjen i, og med et språk som er enkelt. Jeg tror lovsangs-Norge er sulteforet på norske lovsanger. Det er mange som lager bra norsk lovsang, men vi trenger fortsatt mer. Tiden er sånn sett overmoden, sier Ervik.

Disse bidrar på EP-en:
Trommer: Sondre Rasmussen (Touchpoint/Salem misjonskirke Kristiansand)
Bass: Christian Bilstad (Salem)
Synth/Keys: Kim Ervik (Touchpoint/Salem)
Gitar: Kjell Tore Myre og Jonas Træen (Touchpoint/Justnes misjonskirke)
Vokal: Jonas Træen, Marte Andersen, Helga Bøe og Tomine Sævik (Touchpoint)
Koring: Hanna Dahl (Touchpoint) og Kim Ervik
Produsent: Kim Ervik og Lasse Eid (Salem misjonskirke Kristiansand)
Låtskrivere: Jonas Træen, Hannah Træen (Justnes misjonskirke/Touchpoint), Anders Risan og Jens Kristian Wikstøl (Touchpoint)

«Fundament» på Spotify:

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X