Med ønske om en velsignet julehøytid og godt nytt år!

«Frykt ikke! Se, jeg forkynner dere en stor glede, en glede for hele folket: I dag er det født dere en frelser i Davids by; han er Messias, Herren. Og dette skal dere ha til tegn: Dere skal finne et barn som er svøpt og ligger i en krybbe.»

Lukas evangelium kapittel 2, vers 10-12

Sendebud til verden

Så er det endelig jul igjen! Høsten er en årstid hvor det skjer mye i Misjonskirken Norge, både lokalt i de enkelte menighetene og for oss som jobber sentralt.

Denne høsten har vært særlig travel med mange reiser både i innland og utland. Det er stort det vi i Misjonskirken Norge er med på. Vi er med å bygge Guds rike på så mange måter, på mange ulike steder. Det beste er at mange mennesker kommer til tro på Jesus og at nye menigheter blir plantet. Jeg er imponert over den innsats som legges ned av mange tusen frivillige og de mange som har sitt arbeid i forskjellige deler av Misjonskirken Norge.

Jeg tenker at mye av motivasjonen bak dette store og positive engasjementet springer ut av at vi på samme som Gud sendte sin sønn til verden, ønsker å være Guds sønns sendebud til den verden vi lever i.

Jula er en tid for å vende tilbake til evangeliets opphavssted, stallen i Betlehem. La oss igjen minnes det som skjedde og hente kraft til videre liv og tjeneste.

Tusen takk for innsatsen i 2017. Året som ligger foran blir et spennende år, men nå er det tid for hvile og oppladning. Med ønske om en velsignet julehøytid og et godt nytt år!

Øyvind Haraldseid 
Generalsekretær
Misjonskirken Norge

Takknemlig og begeistret

For et år vi har bak oss! Jeg ser tilbake med takknemlighet og glede over alle de barn og unge som i løpet av året har fått ta imot Jesus Kristus som sin herre og frelser.

Høydepunktene i løpet av året har vært mange. Et av dem var å se taleserieressursen for ungdomsarbeid bli brukt av flere ungdomsarbeid og se hvordan det bandt sammen ungdomsarbeidere i store deler av landet.

Det var også sterkt å få undervise unge ledere på Touchpoint-festivalen om emosjonell helse og åndelige vaner. Det er så mye fart i de unge lederne i misjonskirkene, og jeg ser så mange nye finne sin plass. Da er det et stort ansvar at vi gir dem en god start.

I 2018 gleder jeg meg til å investere mye i godt lederskap. En stadig større flokk av unge, fremmadstormende, Jesus-begeistrede, sunne og solide ledere er det Norge trenger mer enn noe i 2018.

God jul og godt nytt år!

Svein Aksel G. Nakkestad
Daglig leder
Misjonskirken UNG

JULEKAMPANJEN 2017 – INNSATS I AFGHANISTAN!

Gi en gave til arbeidet for å hjelpe afghanere i sitt hjemland! www.mknu.no/skamfri  – klikk på bildet!

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X