Nettbasert magasin om tro i hjemmet

TilTro.no er et helt nytt foreldremagasin på internett. Det handler om tro i hjemmet, og tiltaket er et samarbeid mellom Misjonskirken UNG, NLM Ung og Bibelleseringen.

– Jeg kjenner at jeg ikke har helt kontrollen over min egen timeplan. Og jeg liker det dårlig! Dette skriver Linda Andernach Johannesen (bildet) i nettartikkelen «Bare fem minutter!» som ble publisert i foreldremagasinet tiltro.no.

– Vi vil gi tips og inspirasjon til hvordan du kan dele troen på Jesus med barna dine, midt i hverdagen, forteller Linda som er Levende tro-konsulent i Misjonskirken UNG. Hun er en av de faste skribentene i magasinet og har allerede publisert tre artikler.

Stadig nye artikler
Andre skribenter er blant annet Rebekka Dvergastein Dahle, Jarle Waldemar og Jorunn Singstad Djupvik i Bibelleseringen. Nettmagasinet som startet opp i oktober, prøver å publisere en ny artikkel om lag hver uke. Alle artiklene blir for øvrig lagt ut på magasinets Facebook-side. På denne måten kan travle foreldre lese artiklene underveis i løpet av dagen.

Tilpasset aldersgrupper
Magasinet har mål om å hjelpe foreldrene så deres barn skal bli kjent med Gud og bygge livet sitt på et kristent verdigrunnlag. Skribentene tar samtidig innover seg at med hverdagens kjas og mas kan det være utfordrende å finne tid og overskudd til stunder med bønn og bibel.

Innholdet er inndelt slik at man kan lese artikler som er tilpasset den aldersgruppa egne barna er i. Inndelingene er 0-5 år, 6-9 år, tweens og ungdom. Men det er også generelle artikler som gjelder for hele familien. I tillegg blir det artikler om hvordan markere høytidene og forslag til aktiviteter familien kan gjøre sammen.

www.tiltro.no

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X