Minibuss er kjøpt inn!

I lengre tid har transportbehovet vært stort i arbeidet som drives i Calarasi, Romania. Nå er en minibuss endelig kjøpt inn!
Det ble en 18-seters 2010 modell, som er som ny innvendig. Bussen vil være til stor hjelp i menighetsarbeidet forklarer Jens Kåre Lindal, prosjektkonsulent for arbeidet i Calarasi. Det er stadig nye menigheter som plantes i regionen, og bussen vil brukes til å frakte lokale team og utstyr i forbindelse med menighetsplanting og evangelisering. Ungdommer trenger også skyss til fellesmøter i regionen, og norske team som kommer på besøk vil nå bli lettere å frakte.

Store deler av inntektene til minibussen ble samlet inn ved fjorårets misjonsløp under Liv og vekst. En stor takk til alle som bidro til innsamlingen og gjorde at misjonsløpet ble et rekordløp!

ALLE FOTO: Kommunikasjonstjenesten, Misjonskirken Norge

Rekordløp

15. juli 2017 arrangerte vi misjonsløp for Romania under Liv og Vekst, og inntektene gikk til arbeidet som drives i det sørlige fylket Calarasi. Målet var å samle inn nok penger til en minibuss, og det klarte vi med glans! En stor takk til alle som løp, sponset, heiet og bidro med å organisere.

Nærmere 240 000 kroner ble registrert som sponsorbeløp, både på nett og via barnas sponsorskjemaer. Den som samlet inn mest penger var syv år gamle Levi Andreassen, som løp inn hele 14 000 kroner!  

Mange kreative og spreke innslag
Så mange som 135 misjonsløpere deltok, både barn, ungdom og voksne. Til og med en hund var å se i løypa. På en halvtime rakk de raskeste å løpe 19 ganger rundt den cirka 500 meter lange runden, imponerende!

Det manglet heller ikke på kreative innslag. Parykker i ulike farger og fasonger suste forbi alle som heiet, noen sjonglerte, flere hadde kledd seg ut, noen løp med trillebår, en gikk på ski og andre var teipet sammen i beina. Korpssjefen i Misjonskirken speiderkorps gikk langs løypa og samlet inn rundt 1300 kroner i en kopp fra engasjerte tilskuere. Ekstra gøy var det og at pastor Carlos Diaz på besøk fra Colombia løp for arbeidet i Romania.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X