NORGESBESØK: Cornel og Dorthe Pascu hadde tatt turen til Grimstad fra Romania, sammen med sine to barn Sara og Jonathan.


Misjonshelg og giverglede i Grimstad

Grimstad misjonskirke hadde helgen 2.-4. februar, glede av å få besøk av misjonærparet Dorthe og Cornel Pascu fra Romania. Mange ble berørt av det de formidlet, og rundt 65 000 kr ble samlet inn til misjonsarbeidet i løpet av helgen!

-Vi kjenner oss velsignet og beriket over besøket, og håper det var til oppmuntring og inspirasjon for familien Pascu også, forteller Eva Norum Berge som sitter i misjonskirkens misjonskomitè.

Misjonshelg
Hele helgen hadde fokus på misjon, og familien Pascu delte historier og viste film på 45+ sin fredagssamling og på søndagsgudstjenesten. Det har også vært møter med misjonskomiteen og lederskapet om hvordan Grimstad misjonskirke best mulig kan støtte arbeidet fremover. Støtten fra misjonskirken går til arbeidet med menighetsplanting og barnearbeidet blant fattige familier i Onestí og landsbyene rundt.

-Som menighet ønsker vi å ha konkrete prosjekt å jobbe for. Da er det lettere å skape engasjement og interesse. Det var nyttig å dele tanker og forventninger, og ikke minst bli bedre kjent med hele familien, forteller Eva på misjonskomiteens vegne.

Stor begeistring for arbeidet
«Snakk om flott arbeid! De har startet seks barneklubber, tre menigheter og driver nødhjelpsarbeid for svært fattige familier. Det er et omfattende og krevende arbeid de står i, men ikke minst viktig og bra! Det er et privilegium å få støtte dem!» deler Grimstad misjonskirke engasjert på sin hjemmeside etter besøket.

-Det viktigste de gjør er å formidle evangeliet om Jesus, og det er en glede å høre at mange tar imot budskapet og får et oppreist og forvandlet liv, uttrykker Eva.

ALLE FOTO: Grimstad misjonskirke

God relasjon
I begynnelsen av 2013 besluttet menigheten enstemmig å støtte misjonsarbeidet som familien Pascu driver i og rundt byen Onestí, i Romania. Dorthe og Cornel er utsendt fra Det Danske Missionsforbund og støttet av Misjonskirken Norge. Deres to barn, Sara og Jonathan, var også med på besøk til Grimstad.

-Misjonskomiteen i kirken vår hadde gleden av å besøke familien høsten 2015. Det ble noen spennende og minnerike dager. Etter dette besøket, har konfirmantene fra Grimstad vært på besøk i vinterferien hvert år siden. Vi har lenge hatt lyst til å invitere hele familien til Grimstad, så resten av menigheten skulle bli kjent med dem og få innblikk i arbeidet som drives, forklarer Eva.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X