Daglig leder i UNG Svein Aksel Nakkestad og daglig leder for Vegårtun leirsted Laila Løwe utenfor det nye inngangspartiet til spisesalen.


Stor UNG-gave til Vegårtun leirsted

– Det er en fantastisk gave å få, og vi er utrolig takknemlig for alle de som har valgt å gi til Vegårtun, sier Laila Løwe. 

Misjonskirken UNG overfører i disse dager 205000 kroner til Vegårtun leirsted. Gaven er overskuddet etter deltakerinnbetalinger på avlyste leirer, som deltakere ikke har bedt om å få igjen.  

– Ungdommer tar imot Jesus på Vegårtun hvert år på våre leirer, og lokale UNG-grupper har leirer der nesten hver måned året igjennom. Det er åpenbart helt instrumentalt for oss at Vegårtun fortsetter å lykkes, sier Svein Aksel Nakkestad.

Tidligere i år måtte UNG avlyse både Påske-Stagedive og Høst-Stagedive på grunn av korona. Smittevernregler og pålegg fra kommunelege gjorde at leirene for ungdom ikke kunne avvikles.  

Bygging under korona

Leirstedet på Vegårshei har nylig fått ferdig helt nytt inngangsparti i hovedbygget. Dette har gitt enda større spisesal.
Kapasiteten på leirstedet er over 200 personer. Nå trenger de mer plass for innendørs aktiviteter.

– Vi har en drøm om å bygge en aktivitetshall, så denne gaven kommer utrolig godt med til nettopp det, sier Laila.
Det frigjør gymsalen i andre etasje i hovedbygget, for å gjøre dette om til en mer permanent møtesal med scene. 

Av Alexander K. Olafsen 

Vegårshei leirsted er organisert som et aksjeselskap der misjonskirker og Misjonskirken Norge er medeiere. Hvert år arrangeres en rekke leire, menighetsweekender og bibelcamping. 

Nytt inngangsparti i spisesalen

Alle foto: Trond Filberg

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X