Oversiktsbilde Bogota

KREVENDE TIDER: Vår søsterkirke i Colombia har blitt sterkt påvirket av ett år med strenge restriksjoner og nedstenging på grunn av Covid-19, er. Nå preges landet også av opptøyer, demonstrasjoner og vold. Foto: Bogota (Stock lisens)

Be for Colombia og våre søsterkirker!

Dette vakre landet med sin lange historie av konflikter, står igjen i en alvorlig situasjon. Protester, opptøyer og voldshendelser har i over en uke preget nyhetsbildet, og det rapporteres dystre tall på både skadde og døde. Urettferdig fordeling av goder er en vesentlig del av bakteppet som nå har utkrystallisert seg i en ny voldsspiral.

Kirkeleder Mario Gonzalez forteller at flere evangeliske kirker organiserer en bønnenatt i kveld, med forbønn for de siste dagers hendelser, men også for de tunge konsekvensene landet opplever som følge av langvarig nedstenging og restriksjoner. Han takker for forbønn og omtanke.

Vi vil fortsette å be om fred, rettferdighet, forsoning og tilgivelse. Vi ber for landet med sine ledere, vi ber for alle menighetene og prosjektene i våre samarbeidskirker. Vi ber for pastorer, ledere, medlemmer, barn og unge.

Gjennom vårt internasjonale kirkelige nettverk, IFFEC, har vi fått rapporter fra Hindustanian Covenant Church i India, at 250 medlemmer og åtte pastorer har mistet livet etter Covid-19 smitte i deres kirkesamfunn de to siste månedene. Nyhetsbildet holder oss oppdatert om hvor kraftig dette enorme landet er rammet.

Vi ber for land, folk og alle våre søsterkirker.

Av Jon Arne Hoppestad, internasjonal leder i Misjonskirken Norge

LINK TIL GIVERSIDE

Gi en gave til Colombia

Vi støtter misjonskirkene i Colombia ekstra i denne krevende tiden. Om du vil gi en ekstra gave eller bli fastgiver til vårt arbeid i landet, gi via Vipps eller kort her, eller Vipps en gave til #117008 (merk Colombia).

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X