NY NETTSIDE: Misjonskirken UNG har lansert ny nettside for organisasjonen så brukerne lett finner frem.


UNG har laget ny nettside

I juni har Misjonskirken UNG publisert en ny nettside for barne- og ungdomsorganisasjonen. Hovedgrunnen er å kunne spisse ny nettside overfor UNG-brukerne.

– Det er mange fordeler med å være en del av samme nettportal som Misjonskirken Norge, men det blir også komplekst med flere målgrupper på samme nettside. Vi ønsket nå å ha en nettside med et yngre uttrykk, mer forenklet og mest mulig grafikk, sier daglig leder i Misjonskirken UNG, Svein Aksel G. Nakkestad.

– Forhåpentligvis vil brukerne oppleve at det er lett å finne frem, og at alle finner våre tilgjengelige ressurser.  Gi oss tilbakemelding om dere savner noe eller har andre innspill, sier Svein Aksel.

Fortsatt samarbeid

Det er Jens Kristian Wikstøl, kommunikasjonskonsulent i UNG, som har stått for design og utvikling av den nye nettsiden. Prosessen med å utvikle nettsiden har pågått i flere måneder og skjedd i tett samarbeid med kommunikasjonsleder Trond Filberg i Misjonskirken Norge, som er redaktør for nettportalen mknu.no.

Ikke alt som ligger på portalsiden er flyttet til UNGs nye nettside. For eksempel så er alle redaksjonelle nettartikler fortsatt på misjonsnytt.no og arrangementene er i felles kalender. Samtidig er det så langt fjernet eller endret over et titalls informasjonssider om UNGs arbeid og aktiviteter på mknu.no. Det er dessuten gode lenker mellom de to nettsidene for UNG og Misjonskirken Norge.

misjonskirkenung.no

Misjonskirken Speiderkorps (MSK) har flyttet sine informasjonssider til UNGs nye nettside. Her finner speiderne informasjon om blant annet arrangementene og speider-ressursene.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X