Landskap Afghanistan

Be for Afghanistan!

Taliban har nå tatt kontroll over Afghanistan. Det rammer vår samarbeidspartner i landet sterkt, og har stor innvirkning på arbeidssituasjonen både for afghansk og utenlandsk personell.

I godt over tjue år har Misjonskirken Norge vært med å tjene det afghanske folket via en anerkjent, internasjonal samarbeidspartner. Vi har tidligere også hatt utsendte fagarbeidere i landet. Støtten fra Norge har særlig godt til arbeid for funksjonshemmede og innen psykisk helse. Denne samarbeidsorganisasjonen har nå besluttet å evakuere alt utenlandsk personell ut av Afghanistan.

– Vårt mål er, og har alltid vært, å jobbe sammen med og i tjeneste for det afghanske folket, sier lederen av organisasjon søndag kveld.

– Mens vi nå sørger sammen med mange av våre gode venner som nå er rammet, så er vi også sikre på at vi fortsatt kan tjene det afghanske folket på en meningsfull måte. Vi forsøker derfor å legge til rette for at lokalt personell kan fortsette det viktige arbeidet. Be for det afghanske folket, og be for vår organisasjon, oppfordrer lederen.

Vær med å be om fred for det afghanske folket, be om trygget for våre ansatte, og be om håp for den oppvoksende generasjonen.

I 2018 besøkte misjonskonsulent Øyvind Slåtta vår samarbeidspartner i Afghanistan. Les hans reisebrev her.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X