PASTORPAR: Søndag 29. august ble ekteparet Barbro Dragsjø og Jan Dag Rolseth innsatt som ansatte pastorer i Stjørdal misjonskirke. Menighetsrådgiver Anne Margrethe Mandt-Anfindsen (t.v.) foretok innsettelsen sammen med menighetens lederskap. (Foto: Elin Husby)


Fire innsettelser av pastorer

I løpet av de siste ukene er det vært stor glede over å kunne innsette seks pastorer i menighetstjeneste i Misjonskirken Norge.

I løpet av de siste ukene er det vært stor glede over å kunne innsette seks pastorer i menighetstjeneste i Misjonskirken Norge. Innsettelsene har vært i fire menigheter i Stjørdal, Haugesund, Mjøndalen og Lista. Generalsekretær og to menighetsrådgivere har foretatt innsettelsene sammen med menighetenes ledelse.

Endelig pastorer på plass

I lang tid har Stjørdal misjonskirke søkt etter ny pastor, og i januar i år ble ekteparet Barbro Dragsjø og Jan Dag Rolseth (bildet, foto Kjell Erling Hagen), ansatt som pastorpar. Søndag 29. august var det høytidelig innsettelse som ble ledet av menighetsrådgiver i Misjonskirken Norge, Anne Margrethe Mandt-Anfindsen.

Menigheten som ble stiftet i 1936, har i dag om lag 400 medlemmer. Jan Elverum er leder for Lederskapet.  Menigheten eier to friskoler i Stjørdal sentrum; Fagerhaug kristne skole og Fagerhaug international school.

Søndag 5. september ble Elin og Geir Myra innsatt som ansatte pastorer i Lista misjonskirke. Menighetsrådgiver Stein Bjørkholt foretok innsettelsen (Foto: Cecilie Nilsen)

Nytt pastorpar i Lista misjonskirke

Søndag 5. september var det innsettelsesgudstjeneste for Elin og Geir Myra i Lista misjonskirke. De startet 1. august som ansatte, begge i halvtidsstillinger; Elin som barne- og familiepastor og Geir som hovedpastor. Menighetsrådgiver Stein Bjørkholt foretok innsettelsen.

Fra Farsund til Haugesund

I sommer gikk flyttelasset fra Farsund til Haugesund. Etter ni års tjeneste i Farsund misjonskirke, startet hun i august som pastor i Haugesund misjonskirke, der Fredrik Tybakken er hovedpastor. Den høytidelige innsettelsen søndag 29. august, ble foretatt av generalsekretær Øyvind Haraldseid.

Maria Morfjord har startet som ny pastor i Haugesund misjonskirke. Her fra innsettelsen sammen med ektemannen Martin Morfjord (Foto: Fredrik Tybakken)

Søndag 22. august ble Martin Kolsrud innsatt som pastor i Misjonskirken Betel Mjøndalen. (Foto: MBM)

Satser i Mjøndalen

Martin Kolsrud startet i august som pastor i Misjonskirken Betel Mjøndalen. Søndag 22. august var det innsettelse med menighetsrådgiver Anne Margrethe Mandt-Anfindsen. Kjell M. Hovde har vært menighetens omsorgspastor i en deltidsstilling fram til sommeren. Menigheten fikk nylig nyrenovert og utvidet kirkebygg som ligger sentralt i Mjøndalen sentrum.

Martin Daland (Foto: Thomas Strømstad)

Slutter i Skien

Hovedpastor, Martin Daland, har sagt opp og starter i Stiftelsen Skjærgårds som daglig leder. Nytt pastorteam i menigheten er Roar Svengård Åkre som ny pastor, Pia Amalie Saga Berberg som ny barne- og familiepastor, og Malin Malmgren-Johannessen er ansatt som ungdomspastor.

Trygve D. Wikstøl (Foto: Gjerpen misjonskirke)

Slutter i Gjerpen

Gjerpen misjonskirke holder avskjedsgudstjeneste 12. september for Trygve D. Wikstøl. Han slutter og blir ung pensjonist. Det er 27 år siden han kom til menigheten første gang som pastor. Nå avslutter han den siste perioden, og Torbjørn Glenna overtar pastorstillingen.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X