BIBELSELSKAPET: – Ambisjonen er at alle skal ha en bibel, men også bruke den, uttaler Øyvind Haraldseid i forbindelse med at han i dag er ansatt som ny generalsekretær i Bibelselskapet. (Foto: Bibelselskapet, Dan Aksel Jacobsen) 


Haraldseid blir generalsekretær i Bibelselskapet

I dag er det offentliggjort at Øyvind Haraldseid er ansatt som ny generalsekretær i Bibelselskapet. Han begynner i stillingen den 1. oktober i år.

– I hele mitt liv har jeg vært opptatt av å gjøre Bibelen tilgjengelig, forstått og brukt. Å få lede Bibelselskapet og deres team ser jeg som et stort privilegium, uttaler Øyvind Haraldseid i en pressemeddelelse fra Bibelselskapet. Han blir den første med frikirkelig bakgrunn i denne stillingen.

Vi gratulerer Øyvind Haraldseid med den nye lederoppgaven i Bibelselskapet, og ber om Guds velsignelse over hans liv og tjeneste!

Øyvind avslutter etter sommeren sin åremålsstilling som generalsekretær i Misjonskirken Norge, etter ti års tjeneste. Pastor Siri Iversen ble valgt på Generalforsamlingen til ny generalsekretær i Misjonskirken Norge. Hun vil være ansatt i Misjonskirken Norge fra 1. august og begynne arbeidet ved kontoret i uke 34. Etter en tid med overlapping vil hun formelt overta ansvaret som generalsekretær i begynnelsen av september. For å sikre en smidig overgang vil Øyvind Haraldseid være ansatt i en rådgiverstilling fram til 1. oktober. Siri Iversens arbeidsplass vil være ved hovedkontoret i Oslo, samtidig som stillingen innebærer mye reisevirksomhet.

Av Trond Filberg

I august blir det en overgangsperiode når Øyvind Haraldseid overlater stillingen generalsekretær i Misjonskirken Norge, til Siri Iversen. (Foto: Trond Filberg)

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X