STILLING LEDIG: – Vi ser fram til å se hva en ny daglig leder har på sitt hjerte for barn og unge i Misjonskirken UNG, sier styreleder Benjamin Lindefjeld. (Foto: Trond Filberg) 


UNG søker ny daglig leder 

Til sommeren er det hele ti år siden Svein Aksel G. Nakkestad ble ansatt som daglig leder i Misjonskirken UNG. Siden stillingen er på åremål, har Landsstyret i UNG startet prosessen med å rekruttere ny leder.

Landsstyret i UNG har engasjert Hamnøy AS til å bistå i prosessen, og de har opprettet et ansettelsesutvalg som består av styreleder Benjamin Lindefjeld, styremedlem Birgitte Øverland, ansattes representant Wenche Iren Myren, samt Magne Søsveen Eriksen fra Hovedstyret i Misjonskirken Norge. Stillingen har allerede vært utlyst en stund, og søknadsfristen er onsdag 7. desember.

– Prosessen videre er forhåpentligvis å ha første runde med intervjuer for aktuelle kandidater i år, før ansettelsesutvalget jobber videre aktuelle kandidater. Vi ønsker å legge opp til å lande avgjørelsen i løpet av våren og at vi får til en god overgangsperiode med avtroppende og ny leder, sier Benjamin til misjonsnytt.no. Det er foreløpig ikke bestemt en konkret sluttdato for når Svein Aksel slutter i UNG.

I utlysningen heter det at UNG ser etter en daglig leder som har sin hovedoppgave å utøve åndelig, visjonært og strategisk lederskap i samsvar med vedtekter, verdier og strategi. Arbeidssted vil fortrinnsvis være i Oslo eller Kristiansand, men med god fleksibilitet og tilpasning. Stillingen er et åremål for seks år med mulighet for forlengelse.

Stillingen er utlyst på Finn.no >>

Av Trond Filberg

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X