TRO SENDE PLANTE: I første episode i den nye podcasten «TSP Podden», får du tips til hvordan man ikke skal ansette en pastor. Gjest er Johannes Øverland (t.h.). Torben M. Joswig og Siri Iversen er faste medlemmer i podkasten. (Foto: Trond Filberg) 


Ny podcast lansert om «Tro Sende Plante»

I dag lanserer Misjonskirken Norge en helt ny podcast. I løpet av en snau time kan du lytte til både personlige opplevelser, gode historier knyttet til temaordene «Tro Sende Plante».

Siri Iversen

Podcasten heter «TSP Podden» og den publiseres både i Spotify og Apple podcaster. TSP står for «Tro Sende Plante» som er fokusordene for Misjonskirken Norge de neste årene. Podcasten er for folk som er interessert i en lett prat om dype ting. Hver måned vil du høre Torben Martin Joswig og Siri Iversen, som sammen med en gjest, forteller om og deler tanker om deres personlige trosliv og menighetsliv.

Torben stiller spørsmål, og han både utfordrer og deler tanker om temaene «Tro Sende Plante». Han er nasjonal leder i Misjonskirken Norge, og Siri Iversen er generalsekretær. I den første episoden hører du blant annet tips om hvordan man ikke bør rekruttere en pastor.

Hva er «Tro Sende Plante»? Les mer >>

Deler personlige opplevelser

Johannes Aanonsen Øverland (25) er gjest denne gangen. Han er ungdomspastor i Kristiansand misjonskirke Salem. Han har et stort hjerte for ungdom, har en kjapp replikk og elsker å være med på leirene Stagedive. Han forteller blant annet om hvordan det er å jobbe i et litt annerledes ungdomsarbeid som heter Camp.

Johannes Øverland.

– Jeg gikk fra å være genert som barn, til da jeg jeg som 12 år gammel fikk et sterkt møte med Jesu kjærlighet. Det snudde opp ned på troslivet mitt, forteller Johannes.

– Jeg har ikke noe minne om at jeg var beskjeden, ler Siri høyt. Så forteller hun om hva som var hennes utfordring.

Deretter samtaler de videre om å være medarbeider i kristent arbeid.

– Jeg var over snittet interessert i menighetsmøter, sier Johannes og ville følge opp sitt engasjement for menighet ved å studere teologi. Før han forteller om sin vei inn i det å jobbe i en menighet.

Mot slutten av episoden lanserer Johannes en fantastisk idé hvis han hadde vært generalsekretær, og Siri noterer seg forslaget med begeistring. Til slutt forteller de om hver sin favorittsang.

Av Trond Filberg

Første episode av den nye podcasten «TSP Podden» ble innspilt i arkivet på Ansgarskolen i Kristiansand. (Foto: Trond Filberg)

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X