MISJONSLØPET 2023: Misjonærene Dorthe og Cornel Pascu fra Romania var til stede under årets misjonsløp under Liv & Vekst sommerfestival i Stavern. (Foto: Trond Filberg)


Herlig engasjement for Romania!

Årets misjonsløp går til innkjøp av et kirkebygg i Onestí. Mange har engasjert seg i misjonsløp, misjonsmarked og egne lokale innsamlinger for å bidra. Det er fortsatt mulighet for å bli med.

I sentrum av Onesti driver våre misjonærer Dorthe og Cornel Pascu en menighet. Det er et omsorgsfullt fellesskap som er engasjert i diakoni, evangelisering, menighetsplanting og barne- og ungdomsarbeid. Det hadde vært en stor velsignelse for misjonsarbeidet om vi kunne kjøpe bygget menigheten holder til i.

Fra lokalene de leier drives et omfattende misjonsarbeid i regionen, særlig i nærliggende landsbyer preget av dyp fattigdom. I dag dekker Misjonskirken Norge månedsleien, men nå har vi mulighet til å kjøpe bygget.

Derfor satser vi på en større innsamlingsaksjon, der vi prøver å samle inn 1 million kroner til dette formålet. Så langt har det kommet inn over 350 000 kroner, og flere aksjoner planlegges utover høsten.

Speideren for Romania!


På Kombikurset nå til helgen, 24. september, lanserer Misjonskirken speiderkorps (MSK) en egen innsamlingskonkurranse mellom sine speidergrupper. Innsamlingsperioden går frem til mars 2024 og MSK har satt seg mål om å få til 200 000 kroner! Egne ressurser som speidermerke, grafikk, promofilm og premier er utviklet for å engasjere speidere for misjon.

Misjonsmarked i Nord og Misjonsløp i Stavern

Liv & Vekst i Nord avholdt sitt misjonsmarked i pinsa med matservering, ansiktsmaling, hemmeligheter i boksen, massasje og blikkbokskasting! Misjonsmarked er for alle! Pøsende regnvær satte ikke en stopper for små og store som deltok i Misjonsløpet i Stavern under Liv og Vekst i uke 28. Det var god stemning langs løypa og kreative kostymer. Engasjement og salg på markedet, spreke deltagere som løp runde på runde, og rause sponsorer gjør at det totalt har kommet inn nærmere 160 000 kroner her. Tusen takk til alle som deltok!

Lokale misjonsløp

Misjonsløp er en kjempefin måte å skape engasjement for fellesarbeidet på. Misjonskirken Bryne arrangerte løp med menigheten i juni med påfølgende medaljeutdeling. Familien Langås fra Gjerpen arrangerte eget strandløp på Danmarks-tur.

Hva med å engasjere hele menigheten, familien, smågruppa, konfirmantene eller ungdomsarbeidet i misjonsløp i høst? Kanskje et kveldsløp i høstmørket med reflekser og lys langs løypa hadde vært kult?


Lag din egen innsamling!

Det trenger ikke være et løp. Under Liv og Vekst satte jenter fra Grimstad i gang armbåndsproduksjon til inntekt for Romania. De fikk inn 5235 kroner for å lage og selge fine perlearmbånd!  Andre ideer til innsamlingsaksjoner er: sykkeltur, kirkekaffe, loppemarked, padletur, konsert, basar eller bursdag/jubileum. Alt bidrar!

Vi gleder oss til å se hva akkurat du finner på!

Bli med å på årets misjonløp!

Det er fortsatt mulighet til å henge seg på innsamlingen.

Du kan gi en gave nå til Romania – med Vipps(117 008) eller kort. Klikk her >>

Les mer om hvordan du og din gruppe kan lage eget misjonsløp og innsamling til Romania – se nettsiden www.mknu.no/misjonslopet

Link til minaksjon.no

Lag din egen innsamling for Romania!

minaksjon.no

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X