PROSJEKTNUMMER: 3315

Matprogrammet i Manantiales

I bydelen Manantiales får 90 barn et godt, næringsrikt og varmt måltid hver dag. I et lite bydelshus er det plass til puljer på 20 barn som kommer og får sin daglige varme lunsj. Matprogrammet ble startet av engasjerte lokale mødre, og matserveringen har blitt mulig med støtte fra en colombiansk misjonskirke og givere i Norge. De lokale mødrene organiserer og koker, mens Misjonskirken Shalom fra sentrum av byen Medellin gjør en stor innsats med sine fagfolk og ledere for at prosjektet skal bidra med mer enn et daglig måltid. Omsorg, veiledning, kurs og ulike samlinger bidrar til å skape verdier som varer.

Barna som spiser ved suppekjøkkenet kommer fra en sårbar situasjon og bor rundt bydelshuset. Manantiales er en av bydelene i området Granizal, som regnes som Colombias nest største bosetningsområde for internflyktninger. Dette er barn og familier som har vært tvunget til å flykte fra landsbygda og inn til storbyen på grunn av vold og forfølgelse. De fleste har store traumer å bære på.

Ved å bli fastgiver til Matprogrammet i Manantiales, blir du registrert som fadder og får jevnlige nyhetsbrev fra arbeidet. Se mer informasjon om fadderordningen her.