Presentasjon av talere, undervisere og sangkrefter
på Liv & Vekst sommerfestival 2023.

Oppdatert 27.06.2023

Talere i Stavernhallen

I Stavernhallen fra kl. 18.00 til om lag kl. 19.30 er det møter med lovsang, kollekt, tale og ulike innslag.

Møtene har i programmet navnet «Storsamling». Dette skjer onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

ONSDAG KL. 18.00:

Siri Iversen

Siri er generalsekretær i Misjonskirken Norge. Hun startet i stillingen i august 2022. Da sluttet hun i pastorstillingen i Flekkerøy misjonskirke, som hun var med å plante. Hun var også med i plantetemaet for Vågsbygd misjonskirke som startet i 2009, og var pastor i seks år i en nystartet misjonskirke i Oslo. Siri har vært linjeleder ved disippellinja på Ansgar bibelskole og er mye brukt som taler på kristne konferanser.

Illustrasjonsfoto på grunn av personsikkerhet.

TORSDAG KL. 18.00:

Daniel

Daniel vokste opp i Midtøsten. Han forlot islam som førte til at han måtte flykte fra hjemlandet for å berge livet. Daniel kom til Norge, og gjennom et Alpha-kurs ble han kristen. Siden har han besøkt nærmere femti land for å formidle evangeliet. Han har sett mange omvende seg til troen på Jesus og bli døpt. Daniel har en utrolig spennende livshistorie å fortelle, full av Guds under. Det gjelder både hans egen vei til tro og i den tjenesten han har for Jesus.

FREDAG OG LØRDAG KL. 18.00:

Rickard Lundgren

Rickard er ansatt i vår søsterkirke i Sverige, Equmeniakyrkan. Der har han ansvar for å samordne menighetsplanting. Rickard er også riksevangelist og har besøkt over 50 nasjoner. Han har bodd flere år i Norge med sin familie og besøkt titalls norske menigheter. I 2018 var han en av talerne på Liv & Vekst i nord.

Fredag skjer samlingen i Hagekroa, ikke i Stavernhallen.

Bibeltimer

Bibeltimene kl. 9.00 torsdag, fredag og lørdag.

Sted: Undervisningsbygget

Ingrid Eskilt

Ingrid har i mange år vært førsteamanuensis ved Ansgar høyskole og er nå pensjonist. Hun har undervist ved Ansgarskolen i over tretti år, der hun var den første kvinnelige læreren. Hennes doktoravhandling om kall til tjeneste, «An Analysis of Changing Perspectives on the Understanding of the Missionary Call in the Mission Covenant Church of Norway», skrev hun ved Trinity International University. Ingrids fagområde er interkulturelle studier.

Nattbibeltime kl. 22.30-23.30 torsdag.

Sted: Peisestua

Anne Margrethe Mandt-Anfindsen

Tema: Grunnlaget for framtidstro.

Nattbibeltimen skjer med levende lys og kaffe i Peisestua, 2. etasje i Hovedbygget.

Anne Margrethe er menighetsrådgiver og forkynner i Misjonskirken Norge. Hun har tidligere blant annet vikariert som lokal pastor, samt vært kommunikasjonsleder og redaktør av Misjonsbladet.

Alle Sammen-møtene

Alle sammen-møtene skjer i Stavernhallen kl. 10:00.

Grimstad misjonskirke har ansvar for møtene. Talere på møtene:

  • torsdag: Isak Voie
  • fredag: Rebecca Aanonsen
  • lørdag: Helene Igland Stensland
  • søndag: Viggo Klausen

Seminarer

Seminarene skjer i Undervisningsbygget på torsdag, fredag og lørdag.

SEMINAR TORSDAG KL. 11:00:

Thomas Aas Pedersen

«Hvordan finne et andaktsliv som passer for meg?»

Thomas vil lede en panelsamtale om emnet. Han er pastor i Misjonskirken Bryne og har skrevet boka «Påkoblet – enkelt og overkommelig andaktsliv».

SEMINAR FREDAG KL. 11:00:

Internasjonalt seminar

«Grensesprengende misjon!»

Seminar med internasjonale gjester. Vi får besøk av våre misjonærer. Fra Colombia deltar Elisabeth Gonzalez Bjelland og Roberto Gonzalez (bildet). Fra Romania deltar Dorthe og Cornel Pascu. Sted: Undervisningsbygget.

SEMINAR LØRDAG KL. 11:00:

Siri Dalsmo Berge

«Hvordan overleve sommeren som par og foreldre?»

Siri Dalsmo Berge er fastlege, parterapeut og forsker. Hun har tidligere jobbet på Avdeling for barn og unges psykiske helse på Sørlandet sykehus. I tillegg er hun forfatter av boken «Bruksanvisning for parforholdet – veien til et sunnere samliv». Sammen med mann og fire barn, bor hun i Froland der hun er aktiv i Froland menighet.

Musikk og lovsang

Sunniva Hamnes Eid med team

Leder lovsang på Storsamlingene på kveldene i Stavernhallen.