Presentasjon av talere, undervisere og sangkrefter
på Liv & Vekst sommerfestival 2024.

Oppdatert 13.05.2024

Talere på Storsamling i Stavernhallen

I Stavernhallen fra kl. 18.00 er det kveldsmøter med lovsang, kollekt, tale og ulike innslag.

Møtene har i programmet navnet «Storsamling». Dette skjer onsdag, torsdag, fredag og lørdag.

Siri Iversen

Menighetsplanteren, pastoren og linjelederen på Ansgar Bibelskole ble generalsekretær i Misjonskirken Norge i 2022.  Pastortjenesten begynte på Holmlia i Oslo, og gikk via Vågsbygd til Flekkerøy i Kristiansand. Som generalsekretær er det å se kollegaer og frivillige i misjonskirken fungere i sine gaver noe av det som inspirerer henne mest.

Jeg brenner for at flest mulig mennesker skal finne Jesus Kristus, og leve et liv i etterfølgelse av ham!

Ingrid Lindberg

Pastoren i Narvik misjonskirke brenner for at vi som troende og kirker skal være TETT på mennesker ut fra våre hjem, nabolag og menigheter. Hun vil invitere og inkludere nye mennesker «rundt bordet». For Ingrid er arbeidshverdagen fylt med babysang, mammalunsjer og kvelder om tro. I Narvik opplever man en «høstetid» der nye mennesker kommer til tro.

Jeg kjenner på et stort hjerte for å nå de som ikke går i kirken med evangeliet. Jeg elsker at fokuset for Misjonskirken Norge de neste årene er nettopp Tro Sende Plante!!

Isak O. Voie

Isak er daglig leder i Misjonskirken UNG. Som student ved Ansgar høyskole var han også ettåring Kristiansand misjonsmenighet Salem og ungdomspastor i Ytre Randesund misjonskirke. I sin jobb liker Isak best å kunne møte lokale ledere.

Jeg brenner for at alle våre misjonskirker jobber målrettet for å presentere troen slik at de unge ser at de kan være en del av Guds store historie med deres kall og utrustning

Ellen Merete Drønen

Hovedpastor i Frimisjonen Tromsø.

Alle sammen-møter

«Alle Sammen» er morgenmøtene for hele familien; Barn, unge og voksne i alle aldre!

Lyngdal misjonskirke har ansvar for møtene i 2024.  Talere på møtene er barnearbeider og ungdomsarbeider i Lyngdal:

Benedicte Stuestøl og Eirik Vikse

Bibeltimer

Bibeltimene kl. 9.00 torsdag, fredag.

Sted: Peisestua, 2. etasje i Hovedbygget

Stein Bjørkholt

Pastoren, menighetsrådgiveren, kirkeplanteren og bibelskolelæreren vil gi oss solid bibelundervisning på morgenen i sommer. I hverdagen står han nå for oppfølging og veiledning av mange av våre lokale misjonskirker. Stein er sentral i praXis, et læringsfellesskap i regi av Misjonskirken Norge og Ansgar høyskole, for pastorer og menighetsarbeidere.

Nattseminarer

Nattseminar kl. 22.30-23.30 onsdag.

Sted: Peisestua

Jan Erik Meland og Peder Tellefsdal

Tema: «Tør å si det». Jan Erik leder samtalen med Peder

Med tro, håp og kjærlighet som drivkraft, har GinoBless nådd ut til over 50.000 mennesker rundt om i Norge gjennom sin musikk og foredrag. Med over 1 million strømminger på ulike plattformer, bretter han åpent og ærlig ut livets gleder og utfordringer. GinoBless sin musikk er en hyllest til troen på Jesus – han er en disippel skapt for å skape. Som aktiv i Froland Misjonskirke, leder han «Tør å si det»-arbeidet, hvor menn samles for å inspireres til å være mer åpne og for å forebygge psykisk helse.

Bli med på et seminar hvor Gino deler ikke bare sin musikk, men også sine erfaringer og innsikter om hvordan vi alle kan tørre å være ærlige om livet vårt og ta konkrete steg for å forbedre det. Han har med seg Peder Tellefsdal, som vil dele åpent og ærlig om livet.

Nattbibeltimen skjer med kaffe i Peisestua, 2. etasje i Hovedbygget.

Nattseminar kl. 22.30-23.30 torsdag.

Sted: Peisestua

Siri Iversen

Tema: Hva er greia med «Smaken av retreat»?

Nattbibeltimen skjer med levende lys og kaffe i Peisestua, 2. etasje i Hovedbygget. Siri er generalsekretær i Misjonskirken Norge.

Seminarer

SEMINAR TORSDAG KL. 11:15:

Peder Tellefsdal

«Kirken trenger en rebranding»

Evangeliet er den beste historien som noensinne er fortalt.  Hovedkarakteren er verdens mest berømte person, omtalt i den mest solgte boka gjennom tidene. Likevel ser det i dag ut til at de færreste mennesker i Vesten bryr seg. Det er vanlig å være likegyldig til Jesus. Peder er senior kommunikasjonsrådgiver og partner i PR-byrået Innoventi.  I 2022 holdt han en TEDx talk der han fortalte om sitt personlige nederlag og sitt møte med tilgivelse og nåde. Den er sett mer enn 1,7 millioner ganger på YouTube. I juni gir han ut sin første bok, som er skrevet spesifikt for ledere og ansatte i kirker som ønsker å kommunisere effektivt til et moderne publikum.

SEMINAR TORSDAG KL. 11:15:

Isak O. Voie

«Hvordan kan menigheten gi Jesus videre?»

Isak er daglig leder i Misjonskirken UNG. Å gi Jesus videre til neste generasjon er en viktig og utfordrende oppgave. Vi i Misjonskirken UNG jobber stadig for at de lokale misjonskirkene og deres ledere skal være utrustet for oppgaven. Derfor holder vi dette seminaret. Seminaret tar utgangspunkt i boka «Faith for Exiles» som tar for seg en undersøkelse gjort blant 1500 unge voksne som er vokst opp i menigheter som har fått spørsmålet om hvorfor de har beholdt troen eller ikke. Ut fra dataene er det funnet fem kjennetegn for hvorfor unge voksne velger å bli i menigheten. Hvilke er dette spør du? Bli med på seminaret og finn det ut.»

SEMINAR TORSDAG KL. 1400:

Menighetsskoleteamet

«Hva er greia med Menighetsskolen?» Bidragsytere: Kjell Birkeland, Asle Mathisen, Thomas Aas Pedersen, Maria Morfjord og Tore Mersland

Menighetsskolen er et verktøy for å hjelpe menigheter med å finne sin vei videre. Gjennom samtaler og refleksjon skal menigheten i fellesskap besvare spørsmål som: Hva er det å være kirke? Hvem er vi som fellesskap? Hva betyr det å være kirke i vårt lokalsamfunn?  Hva drømmer vi om for kirka vår? Seminaret vil gi deg kunnskap om Menighetsskolen og hvordan den kan være til hjelp for din menighet

SEMINAR FREDAG KL. 11:15:

Linda Andernach Johannesen

«Plass til en til»

Å elske Herren og å elske vår neste som oss selv. Hvordan kan vi være kirke slik at verden får se hvem Jesus er, og som legger til rette for at de som vokser opp får en tro som varer? I seminaret «Plass til en til» vil Linda Andernach Johannesen snakke om seks kjennetegn ved menigheter som lykkes med dette i stor grad, og snakke om hvordan det kan se ut i vår kontekst. Linda er ansatt i Misjonskirken UNG som Levende tro-konsulent. I sommer er hun aktuell med en ny barnebok, «Plass til en til». Dette er oppfølgeren til «1 år, 2 barn, 3 venner».

SEMINAR LØRDAG KL. 11:15:

Internasjonalt seminar

«Grensesprengende misjon!»

Internasjonale gjester deltar sammen med Jon-Arne Hoppestad (bildet) og ansatte i internasjonal avdeling.

SEMINAR LØRDAG KL. 13:00:

Torunn Fidje Lian

«Rytme for barna»

Torunn er barne- og familiepastor i Randesund misjonskirke og barne- og familiekonsulent i Misjonskirken UNG. Hun har blant annet ansvar for å følge opp ressurser fra Awana.

Musikk og lovsang

Stagedive Live (Foto: Trond Filberg)

Stagedive Live

Stagedive Live sørger for lovsang, dans og fullt trøkk på ungdommenes møter (Powerstation) og i Alle sammen-møtene.

Sunniva Hamnes Eid med team

Leder lovsang på Storsamlingene på kveldene i Stavernhallen.