Landsmøtet for Misjonskirken UNG

Tidspunkt: Fredag 6. november 2020 kl. 17:00 – 20:00.

Sted: Digitalt forum på internett.

Nettsiden er oppdatert 02.11.2020

Påmelding og gjennomføring

Påmeldingen til landsmøtet ble åpnet 1. oktober, og ble lukket som meldt,  31. oktober. Det digitale påmeldingsskjemaet erstatter fullmaktsskjema.

Tirsdag 3. november vil alle påmeldte få e-post og sms som bekrefter påmeldingen, samt informerer om lenker og systemer som skal brukes under landsmøtet.

Det er viktig å lese gjennom veiledningen for det digitale landsmøtet. Veiledningen ligger sammen med sakspapirene eller du kan lese det ved å klikke her.

I UNGs lover §4.2 står beskrevet hvem som kan stille som delegat. I skjemaet skal man krysse av for kun ett av følgende seks alternativer:

Delegat:
– representant for et lokallag i UNG
– som sentralt medlem i UNG
– som medlem i landsstyret

Observatør:
– fra et lokallag i UNG
– ansatt i UNG
– annet

Saksdokumenter

Opprinnelig innkallingen ble sendt per epost den 3.12.2019 til alle lokallag og sentrale medlemmer i UNG. Alle medlemmer, landsstyret, korpsstyret og Misjonskirken Norges hovedstyre har forslagsrett til landsmøtet. Fristen for å sende inn saker og forslag til styrekandidater har gått ut.

Innkallingsbrevet og saksdokumenter finner du i mappen «2 Organisasjon – Landsmøte» – på nettsiden for UNG-ressurser. Se her.

Les på nett – og last ned – SAKSDOKUMENTET med dagsorden, enkeltsaker, økonomidokumentet og valgpresentasjonen – klikk her og det åpnes i ny fane. 

Årboka inneholder årsmeldingen 2018-2019 for Misjonskirken UNG.

Les årboka nå – klikk her eller på bildet.

Misjonskirken UNG – les mer om organisasjonen her. Se organisasjonskartet for UNG her.

Generalforsamlingen for Misjonskirken Norge, lørdag 7. november 2020 – klikk her.