AVLYST: Liv & Vekst sommerfestival og Stagedive leirene i 2020 er avlyst.


Liv & Vekst sommerfestival 2020 er avlyst

Festivalkomitéen for Liv & Vekst sommerfestival i Stavern, gjorde mandag 30. mars vedtak om å avlyse årets arrangement grunnet koronapandemien.

– I en situasjon hvor alle lever uten særlig kontakt med andre ut over sitt eget hjem, er det trist å måtte avlyse den største og viktigste arenaen for fellesskap i Misjonskirken Norge. Å avlyse har vært en vanskelig avgjørelse. Festivalkomiteen er likevel enig om at det er riktig å avlyse ut ifra de tydelige råd vi har fått.

Komitéen mener det er lite sannsynlig at vi har et bedre grunnlag for å vurdere nødvendigheten av en avlysning i siste halvdel av april. Derfor har vi ikke sett noen grunn til å vente med avgjørelsen, sier generalsekretær Øyvind Haraldseid.

Årsaken til at avlysningen skjer nå, er hensynet til alt det forberedelsesarbeidet som måtte skje de neste ukene og avtaler som må tegnes eller kanselleres for å hindre for store økonomiske konsekvenser.

Påmeldingen som skulle vært åpnet 17. mars, ble utsatt. Så det er derfor ingen deltagere som er påmeldt.

– Det blir en annerledes og rar sommer uten Liv & Vekst. Ikke minst er det veldig leit for alle barn og ungdom som vanligvis er deltagere på de mange leirtilbudene, sier leder av UNG, Svein Aksel Nakkestad.

– Vi håper på rekordmange deltagere neste år når vi møtes igjen til Liv & Vekst. Tema for festivalen vil fortsatt være «Sendt», sier Øyvind.

En avgjørelse knyttet til Liv & Vekst i nord, er ventet 8. april.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X