FAST ANSATT: Anne Hansli har takket ja til å bli fast ansatt som administrasjonskonsulent i Nasjonal avdeling i Misjonskirken Norge. Hun skal i tillegg følge opp menighetsplantingsprosjektene i en periode, mens Stein Bjørkholt har permisjon i 40 prosent av sin stilling. (Foto: Trond Filberg) 


Nye navn etter sommeren

Oppdatert 4.7.2020

Endringer i staben i Misjonskirken Norge

Naomi Curwen (foto) har siden januar i år hatt permisjon og vært i USA. Hun er tilbake fra 1. september, men går over i ny fulltidsstilling som konsulent i Internasjonal avdeling.

Anne Hansli som nå vikarierer for Naomi, har takket ja til å være fast ansatt i Nasjonal avdeling som administrasjonskonsulent i 50% stilling fra 1. september. Anne skal også være vikar for menighetsrådgiver Stein Bjørkholt i en 40% stilling med ansvar for oppfølging av menighetsplantingene. Stein fortsetter å fungere i 60% stilling som menighetsrådgiver overfor menighetene, men skal i 40% stilling vikariere som pastor i Ytre Randesund misjonskirke fra 1. august til 1. august 2021.

Alexander K. Olafsen har vikariert for Naomi som kommunikasjonskonsulent (50%) i Administrasjonsavdelingen. Han fortsetter i vikariatet til november. Stillingen vil bli lyst ut til høsten.

Nelly Langelandsvik sluttet 30. juni som konsulent for Romania-arbeidet i sør. Hun hadde en deltidsstilling i Internasjonal avdeling.

Stabsendringer i UNG

Vetle Leksbø (foto) slutter som nasjonal leder for Touchpoint den 10. august. Han starter som ungdomsprest i Den norske kirke i Voss.

Viggo Klausen vil fra 1. august gå ned til 80% stilling i UNG, for å jobbe mer med organisasjonen «Velkommen hjem».

Nye navn i menighetene

Marita Antonsen skal vikariere for Hanna T. B. Severinsen. Marita begynner 1. august i 40% stilling som barneleder. Hanna skal fortsatt ha en deltidsstilling for å følge opp Barnefestivalen i februar 2021, men hun skal ellers ut i ett års permisjon for å studere drama for barn og unge ved Universitetet i Agder.

Nye pastorer fra høsten er Johnny Omdal som starter i Justnes misjonskirke, og André Tjersland som starter i Misjonskirken Bryne. Ellen Merete Drønen skal starte som pastor i Frimisjonen i Tromsø. Rune Heimvoll slutter i sommer i pastorstillingen i Lista misjonskirke.

Av Trond Filberg

Kontaktinformasjonen til ansatte i Misjonskirken Norge og UNG – klikk her.

Oversikt over menighetene i Misjonskirken Norge – klikk her.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X