Ordstyrere Daniel Brendeland og Mads Sveindal Mooij på scene i OMB

DYKTIGE ORDSTYRERE: Daniel Brændeland og Mats Sveindal Mooij loste Landsmøtet gjennom det digitale møtet. De tok tekniske utfordringer på strak arm, og sørget for å holde deltakerne engasjerte og oppmerksomme. Foto: Trond Filberg


Ny styreleder og velfortjent UNG-pris

Misjonskirken UNG fikk denne helgen nytt styre og styreleder, og det ble delt ut UNG-pris til en trofast lokal medarbeider gjennom over 40 år.

Etter at ordstyrerne Daniel Brændeland og Mats Sveindal Mooij måtte bidra med underholdning på sparket, mens tekniske utfordringer ble løst, kunne Misjonskirken UNG sparke i gang tidenes første digitale landsmøte.

Lederbytte i Landsstyret

Avtroppende styreleder André Tjersland fikk æren av å åpne møtet med en hilsen fra Landsstyret. Han takket for godt samarbeid med UNG-grupper, lokale medarbeidere og sentralstaben i UNG, særlig det siste halvåret som har vært preget av koronapandemien.

– Jeg har lyst til å kreditere staben ekstra for jobben i denne perioden. De har møtt utfordringene med både pågangsmot og realisme, uttalte Tjersland.

Avtroppende styreleder Tjersland og ny leder Voie

Avtroppende styreleder André Tjersland og ny leder Isak Voie.

Han avsluttet innlegget med å dele oppmuntringen fra 2. Timoteus 1, 6: «Derfor vil jeg minne deg om dette: La Guds nådegave i deg flamme opp på nytt, den du fikk da jeg la hendene på deg! For Gud ga oss ikke en ånd som gjør motløs; vi fikk Ånden som gir kraft, kjærlighet og visdom.»

– Min bønn for tiden fremover er at vi skal bli fylt av visdom og kraft i den tiden vi står i, så vi kan fortsatt formidle budskapet om Jesus, avsluttet han.

Isak Voie var innstilt som ny leder av Landsstyret og ble enstemmig valgt av Landsmøtet. Med seg i styret får han Rebecca Hamnes Johansen, Johannes Øverland, Tidemann Borge, Stine Risanger, Benjamin Lindefjell, Martine Aanensen og varamedlem Hannah Livden.

Ann Mari Lende mottar UNG prisen

Anne Mari Lende fra Bryne misjonskirke, mottok årets UNG-pris.

UNG-prisen 2020

Anne Mari Lende fra Bryne misjonskirke, mottok årets UNG-pris. Hun har vært en trofast og engasjert medarbeider i Bryne misjonskirkes barne- og ungdomsarbeid i over 40 år. Her er et utdrag fra Thomas Aas Pedersens nominasjonstekst om den ferske prisvinneren:

«Ann Mari Lende har stått i barne og ungdomsarbeid siden hun selv var tenåring. I dag er hun over 60. Ann Mari har gjort alt, og da mener vi alt. Barnekor, søndagsskole, tweens arbeid, ungdomsarbeid osv… Hun har et sterkt fokus på disippeltrening, og er enormt flink til å følge opp enkeltpersoner. Hun ser den enkelte. Hun oppmuntrer, er raus og initiativrik. For ett år siden hedret vi Ann Mari på en gudstjeneste på Bryne. Hun ble da takket av som leder for vårt Btweens arbeid, og sa at nå var det tid for en pause – etter mer enn 40 år… vi unnet henne det. Men det ble bare en pause. Høsten 2019 trengte vi noen til de eldste barna i barnekirken. Noen som kunne disippelgjøre. Hvem som stilte opp? Ann Mari, og med seg har hun mannen Kjell. Ann Mari er åttebarnsmor, hun gir av seg selv, tjener, oppmuntrer og ser! Som menighet er vi enormt takknemlige for den tjeneste som hun har stått i, og står i. »

Vi gratulerer Ann Mari Lende med en vel fortjent UNG-pris!

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X