Hilsen på Misjonskirkens dag!

Kjære alle sammen, dette er en liten hilsen for å si tusen takk. Takk for at dere markerer Misjonskirkens dag i dag! Takk for at dere er med! Tusen takk til alle som ber – gir – og som tjenestegjør og som tilhører.

Jeg blir så takknemlig og berørt når jeg tenker på dere alle sammen rundt omkring. Sjøl så er jeg så stolt og glad for både å tilhøre og tjene i Misjonskirken Norge. Det skjer så mye fint rundt omkring.

Noe av det som fyller meg med mest glede og oppmuntrer meg mest, det er når jeg hører om nye mennesker som kommer til tro. Og greia er at sånn som det er nå, så skjer det så mange steder. Jeg hører rapporter fra nord, fra Midt-Norge, Vestlandet, Østlandet, Sørlandet. Overalt hører jeg rapporter om mennesker som kommer til tro. Det fyller meg med mot og med glede.

Jeg er veldig glad i CS Lewis og bøkene hans. Han har blant annet skrevet den kjente Narnia-serien. Der skriver han om løven Aslan, som er en illustrasjon på Jesus. Jesus beskrives jo også som Løven i Det nye testamentet, Løven av Juda. Det er et bilde på Jesus jeg liker veldig godt.

En av setningene er: «Aslan is on the move». Og jeg tror det er sant. At «Aslan is on the move», og at vi har en nådetid som vi får lov å stå i.

Så kan det hende at du sitter i et lokale eller i en livssituasjon, hvor det virkelig ikke føles som om «Aslan is on the move». Da er min hilsen til deg at, jo, jeg tror faktisk Han er det. Og vi må be om øyne som kan se det Han holder på med.

Så har jeg et vers som er mitt vers for høsten. Jeg føler jeg deler det overalt, men jeg gjør det her og. Dette er det jeg hviler i og lever i om dagen. Det står i Filipperbrevet 3, 3:

«Vi gjør tjenesten ved Guds Ånd. Vi har vår stolthet i Kristus Jesus, og vi setter ikke vår lit til det ytre.»

Det er både min oppmuntring og min oppfordring til deg og dere: Fortsett å gjøre tjenesten ved Guds Ånd! Det er Hans kraft. Fortsett med å ha fokus på Jesus og ikke på alt det andre.

Så tror jeg vi skal få muligheten til å se: Ja, det blir «Tro Sende Plante».

Gud velsigne dere og styrke dere, alle sammen!

Vennlig hilsen Siri

Tro for nye byer! Gi en gave på Misjonskirkens dag

Misjonskirken Norge har «Tro Sende Plante» som fokus i strategien for tiden fram til 2030. Som en del av vår felles strategi om å plante flere menigheter i Norge, ønsker prosjektet «Fem byer» å pionere fram kristne fellesskap i byer der det i dag er liten kristen virksomhet.

Du kan gi en gave til Fem byer her og nå– med Vipps(933 93) eller kort. Klikk her >>

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X