Generalforsamling 24.-26. april 2020

Lovforslag

Lovforslag, med Hovedstyrets innstilling, skal ifølge § 11 sendes menighetene senest to måneder før Generalforsamlingen. Hovedstyret fremmer forslag til endringer i §§ 3, 4, 5 og 7. I tillegg fremmes det forslag om endringer i §§ 12 og 13 i Anbefalte vedtekter for menigheter i Misjonskirken Norge.

  • Hovedstyrets forslag til vedtak finner du i mappen «Organisasjon» i ressursarkivet,.

Konferansehotellet Scandic Kristiansand Bystranda

Etter avtale med konferansehotellet har fristen for å booke rom blitt forlenget til 15. mars.

Om dere ikke kjenner navnene på deltagere innen fristen, kan dere sende epost til yngve@mknu.no for å holde av rom. Dette regnes da som bindende booking. Etter 15. mars må man bestille og ordne overnatting selv.

Påmeldingsfrist og fullmaktsskjemaer

Alle delegater og observatører til Generalforsamlingen 2020 må melde seg på via Checkin.no innen 15. mars. Konferanseavgiften for deltagelse øker betydelig etter denne datoen. Dette er også fristen for å sende inn fullmakter for delegatene. Se mer informasjon på mknu.no/moment2020-info.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X