Korona – Gjenåpning 27. mai

regjering sin pressekonferanse 21. mai, kom meldingen om endringer i antall som kan samles til gudstjenester innendørs og utendørs fra 27. mai.  Det innebærer nå maks 200 i faste tilviste plasser og maks 50 personer uten faste tilviste plasser på innendørs arrangement. Det blir også en endring i anbefalingen angående kryssing av kommunegrenser. Etter 27. mai blir man rådet til å vise forsiktighet ved kryssing av kommunegrenser for å delta på arrangement i motsetning til dagens anbefaling om ikke å krysse slike grenser.

Norges Kristne Råd (NKR) vil oppdatere sin smittevernveileder når endringene trer i kraft. Minner om at det er viktig å oppdatere seg på lokale smittevernsbestemmelser da smittesituasjonen endrer seg raskt.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X