Valg av Generalsekretær

Den 21. mars ble det sendt ut en e-post med invitasjon til å komme med begrunnede forslag på kandidater til stillingen som generalsekretær for perioden 2022-2028. Da fristen for å sende inn forslag nærmer seg kan det være på sin plass å sende ut en påminnelse. Valg av generalsekretær er svært viktig for fellesskapet vårt.  Vi ber derfor menighetene om å sende inn forslag på kandidater og huske prosessen i deres bønner.

For mer informasjon se brev vedlagt i mail sendt 14. mai 2021. Har du ikke mottatt dette kan du ta sende e-post til yngve@mknu.no.

Spørsmål, kontakt Rita Nottveit, e-post: rita.nottveit@gmail.com

Forslag sendes Misjonskirken Norge v/Yngve H. Brosstad (yngve@mknu.no) innen 1. juni 2021.

Arealtilskudd

Informasjon om utlysning av tilskudd til private kirkebygg

Barne- og familiedepartementet har lyst ut midler under tilskuddsordningen Private kirkebygg. Det er i år bevilget 5,3 mill. kroner til ordningen. Søknadsfristen er 10. juni. Opplysninger om ordningen, søknadsskjema og regelverk er publisert HER.

Momskompensasjon

Frist for søknad om momskompensasjon er 10. juni.

Menighetene som søkte momskompensasjon i 2020 skal i begynnelsen av mai ha mottatt en ekstra utbetaling som er tildelt de organisasjonene som fikk momskompensasjon i 2020. Misjonskirken Norge sendte inn en søknad på vegne av menighetene, og til sammen kr. 1 247 356 er fordelt videre til menighetene.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X