LIV & VEKST I NORD: – Tusen takk for den store innsatsen, hyllet Merete Forsdahl de to leirsjefene, Hedda Hjembo (t.v.) for Stagedive nord, og Sunniva Hamnes Eid (t.h.) for hovedleiren med barn og voksne. (Foto: Trond Filberg) 


Liv og fest i nord

Tross kjølig vær og en god porsjon regn var det stort engasjement og glede da Liv & Vekst i nord ble gjennomført i pinsen. Deltagerne brant for misjon og fellesskap!

Det ble rekordoppslutning for årets arrangement på Folkehøgskolen Nord-Norge på Evenskjer. Nærmere 60 barn og 120 voksne deltagere, ledere og bidragsytere var samlet. I tillegg var det om lag 50 ungdommer og ledere var på Stagedive nord. Misjonsløpet og misjonsmarkedet samlet inn nærmere 50 000 kroner til barn og unge i Colombia!

Se filmen fra årets Liv & Vekst i nord:

Liv & Vekst i nord preges av en skikkelig dugnad med betydelig frivillig innsats og iherdig jobbing av ansatte og ledere fra menighetene i nord. Alle fikk oppgaver, alt fra vaske- og aktivitetsoppgaver, opplegg for barn og tweens, kjøkkentjeneste, teknisk stab og musikere for møtene, til å betjene grillen og selge hjemmebakte kaker og slush i kafé Nikodemus.

Flere tilreisende fra sørlige deler av landet var med for å bidra i festdagene. Fra Skien misjonskirke deltok tre ungdommer som hadde opplegget for tweens, og fra sentralt hold deltok seks ansatte i Misjonskirken Norge og UNG.

For menigheten i nord betyr dette arrangementet mye! Med misjonskirkene i Narvik, Bodø og Tromsø som hovedmotorer, var det også mange av de mindre plassene i nord som var representert. Etter to år med avlyst arrangement, var det derfor ekstra gledelig med rekordoppslutningen i år.

Hovedtalerne var Linda Andernach Johannesen, Markus Kvavik og Ellen Merete Drønen. Med forskjellige bibeltekster satte de alle fokus både på årets tema «Kom og se!», og på pinsebudskapet! Det ble holdt fire seminarer og mye artig for stor og liten gjennom pinsedagene på Evenskjer.

Tekst, foto og film: Trond Filberg

Mange frivillige medarbeidere ble takket for innsatsen!

Flotte ledere og medarbeidere på Stagedive nord.

Ingrid Lindberg intervjuet Jørn Indresand om hvordan han ble med i Narvik misjonskirke.

Ellen Merete Drønen talte på kveldsmøtet om kvinnen som møtte Jesus, og som sa: Kom og se! Han skulle vel ikke være Messias? (Johannes ev. 4)

Egg i lufta! Leirsjef Hedda og alle store og små var med på Off-Road med Stagedive.

Eggeløp med frys og tidtaking. Bård forklarer nøye alle ukompliserte regler for gruppene på Off-Road.

Misjonsløp og misjonsmarked i nord

Er dere klare for misjonsløp? Ja!

Heia pastor Grete (rosa lue) som løp inn flest kroner for barna i Colombia.

Vått og kaldt, men løpere overalt! Ingenting stanser misjonsløpet i nord!

Matservering, ansiktsmaling, hemmeligheter i boksen, massasje og blikkbokskasting! Misjonsmarked er for alle!

Oj oj oj, for en innsats, mine damer og herrer! Speaker Josefine oppildner løperne til enda en runde for Colombia.

Misjonsmarked er artig for alle, i følge organisator Merete som er kjempefornøyd med årets innsats for misjon!

Misjonsløpet 2022 – lokalt og nasjonalt

Misjonsløpet gjennomføres på Liv & Vekst i nord (3.-6. juni) og i Stavern på Liv & Vekst sommerfestival (13.-17. juli). I tillegg oppfordres misjonskirkene til å gjennomføre lokale misjonsløp, gjerne i forbindelse med sommeravslutningen eller på en menighetsweekend. Årets formål er til arbeidet for å hjelpe barn og unge i Colombia.

Les mer om misjonsløpet 2022 >>

Misjonsløp i hagen?

Du og din familie kan lage et eget misjonsløp rundt huset der du bor, og sende pengene inn via Min aksjon misjonsløp 2022. Eller du kan være anonym sponsor som støtter årets formål!

Du kan sende inn misjonsgaven trygt med Vipps eller kort – klikk her >>

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X