TAKK FOR I ÅR: Skoleåret 17/18 har Miriam Alsvik (t.v) vært ettåring i Colombia, her på besøk hos elevene ved en av grunnskolene i Barranquilla.
FOTO: Mona Risanger


I påsken 2017 besøkte Miriam Alsvik Medellín sammen med kristenrussen og opplevde kall til videre arbeid i Colombia. Dermed kom hun tilbake i august 2017, som ettåring for Misjonskirken Norge.

Vi ønsker å takke Miriam for det flotte arbeidet hun har gjort som vår ettåring i Colombia. Mesteparten av tiden har hun jobbet på Esperanza prosjektet, men hun har også besøkt andre steder. Barnekirka Esperanza har vært hovedmenigheten hennes, hvor hun har bidratt i lovsangsteamet og i barne- og ungdomsarbeidet. Hun satt også i hovedkomiteen til den nasjonale ungdomsleiren som samlet 110 ungdommer fra 30.juni til 2.juli, litt utenfor Bogotá. Miriam har vært pliktoppfyllende, samvittighetsfull og ærlig. Hun har mange kreative talenter innen håndverk, musikk, dans og media. Miriam har fått mange venner på Esperanza, i kirka og blant ungdommene, som vil savne henne når hun nå er tilbake i Norge. Ikke minst vil hennes colombianske vertsfamilie savne henne.

Takk Miriam for at du ga ett år av livet ditt til arbeidet her i Colombia, og for alt du har betydd for mange. Vi ønsker Guds velsignelse over deg og fremtiden din, og du er alltid velkommen tilbake til Colombia, skriver våre misjonsarbeidere i Colombia Mona og Odd Bjørge Risanger.

Misjonsløpet 2018
I dag ankom Miriam sommerstevnet Liv&Vekst og hun blir med oss resten av helga. Årets misjonsløp går av stabelen lørdag 14. juli kl. 15.00, og formålet vi løper for er Barnekirka Esperanza. Miriam har laget film som tar oss med til Esperanza og drømmen om å bygge ut med to nye etasjer i kirka.

All info om misjonsløpet finner du her, bli med! 

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X