COLOMBIA: Volontørene Marie Igland og Marcus Vindenes er sammen med gruppa som besøker Colombia i disse dager. Her er de sammen med Gordon Valen (til venstre), som er ansatt ved Ansgar høyskole og med på reisen som tolk. Han har tidligere vært misjonær i landet.


Ansgarelever besøker Colombia

Ei gruppe på nærmere tretti personer reiser sammen i disse dager i Colombia. Elever og ansatte fra Ansgarskolen er sammen med våre volontører og to fra staben i Misjonskirken Norge.

Det er 19 elever fra linjene linjene dans og disippel på Ansgar bibelskole, som sammen med rektor Ingunn F. Breistein, og lærerne Odd Inge Elemy og Gordon Valen, som utgjør hoveddelen i gruppa. I tillegg er Jon-Arne Hoppestad og Naomi Curwen med fra internasjonal avdeling i Misjonskirken Norge. Volontørene Marie Igland og Marcus Vindenes er sammen med dem på hele reisen.

Hele gruppa besøker Barranquilla, Cartagena og Bogotá. De deltar i møter i menighetene, opplever Colombias mennesker og kultur. På programmet er å se skolene i blant annet Barranquilla og Potosi, samt skolefritidsordningen Esperanza og Jakobs Hus for barn som har en tøff hverdag.

Av Trond Filberg. Alle foto: Misjonskirken Norge

Les mer om vårt engasjement i Colombia >>

Marie Igland (t.h.) og Monica Guerrero sammen med Ansgarelever og colombianske barn.

Se flere bilder og filmsnutter fra reisen på Instagram og Facebook.

Instragram.com/misjonskirken  #misjonskirken >>

Facebook @Misjonskirkennorge >>

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X