Lyset skinner i mørket

Vi kjenner oss svært privilegerte som har så utrolig mange flotte medarbeidere, både ansatte og frivillige i våre menigheter og UNG-grupper. Det er stor aktivitet fra nord til sør, vest til øst. Vi tenker lokalt – og er engasjerte både nasjonalt og internasjonalt.

Samtidig som vi har mye å takke for dette året, erkjenner vi at det er en krevende tid vi befinner oss i. Det er pandemi, krig og usikkerhet på mange fronter. Midt i dette tror vi fremdeles at Gud har gitt oss et oppdrag. Vi vil «Tro Sende Plante» – både i Norge og «like til jordens ender». Midt i dette tror vi fremdeles det er sant at «Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvunnet det» (Joh. 1,5).

«Lyset skinner i mørket, og mørket har ikke overvunnet det»

Akkurat denne julen går våre bønner og vårt engasjement spesielt til vår søsterkirke i Polen som står i et vakkert, slitsomt, krevende og givende arbeid med å ta imot flyktninger fra Ukraina. Det er vel verd å ta seg tid til å lese om alt de opplever, og vi er veldig frimodige på å anbefale dette som årets julegave! Lys i mørket!

Midt i alle behov både lokalt, nasjonalt og internasjonalt – så ber vi for dere og oss alle om tid og mulighet til hvile og fornyelse i juledagene. Vi ber om at dere skal få en velsignet jul!

Vi gleder oss også til det som ligger foran. Spesielt ønsker vi å trekke fram «Smak av retreat» som kommer helt i starten av januar. Og første helg i februar har vi satt av til felles bønn og faste. Vår bønn er at dette være med på å sette både fokus og retning for oss i året som kommer.

Gud velsigne dere alle.

Med ønske om God Jul og Godt Nytt År!

Svein Aksel Nakkestad

Daglig leder i Misjonskirken UNG

Siri Iversen

Generalsekretær i Misjonskirken Norge

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X