Folk som kaster vannballong over volleyball-nett

PINSETREFF: Over 70 store og små koste seg med aktiviteter og grilling i sola, da Hellemyr misjonskirke 2. pinsedag inviterte til pinsetreff. Til høsten blir de endelig en selvstendig menighet i Misjonskirken Norge.

Ny misjonskirke klar for stiftelse

Den 22. september blir det endelig stiftelsesfest for Hellemyr misjonskirke! Dette har vært et planteprosjekt i Misjonskirken Norge siden 2014. Prosjektleder Jorunn Lohne kan fortelle at hun er takknemlig for å kunne stå i en større sammenheng når de nå skal bli en selvstendig menighet. 

Småbarn koser seg på et teppe i sola.

Tre generasjoner familien Lohne på pinaetreff: (F.v) Mille Lovise, Hellen, Øystein, Ola, Tor- Øystein og lille Even med ryggen til.

– Det kan være skummelt å nå skulle stå helt på egne ben. Men vi snakket om det på ledersamlingen nylig, den tryggheten det er å få være under Misjonskirken Norges «paraply», hvor mye det betyr for oss, forteller prosjektlederen.

→ Til Hellemyr misjonskirkes nettside

Menighetsplantingen har sitt utspring fra Salem Kristiansand og Misjonskirken Norge. Gudstjenestene på Hellemyr skole samler nå rundt 70 store og små, og de har til og med i år hatt et kull med konfirmanter. I tillegg har de søndagsskole for de minste, B-tweens og ungdomsmøter, og noe de kaller MisjonsMosjonen – et treningstilbud med idrett, fellesskap og et ord i pausen.

Jorunn vil fortsette i en 40 prosent stilling som administrasjonsleder og menighetsarbeider inn misjonskirkens nye periode. I tillegg har de valgt å satse ekstra på å bygge opp ungdomsarbeidet, og har derfor prioritert å ansatte en ungdomsleder i en 20 prosent stilling.

Link til mknu.no/polen

Vil du gi en ekstra gave til menighetsplanting?

Vi mobiliserer nå for et giverløft til våre menighetsplanter, og dersom du vil være med å gi en ekstra gave til dette arbeidet kan du gi via Vipps eller kontonummer. Merk gaven «Menighetsplanting».

Vipps-nummer: 93393

Kontonummer: 3000.15.10300

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X