Basecamp deltakere i kirkesal med basketballbane

Satser videre på yrkesveiledning

Denne våren avsluttet vårt første kull med «basecampere» to års kursing, med en studietur til New York. Neste år inviterer vi nytt kull med unge ledere til Misjonskirken Norges yrkesveiledningsprogram.

Basecamp startet i 2017 som et pilotprosjekt for et yrkesveiledningsprogram for unge, nye menighetsarbeidere og pastorer i Misjonskirken Norge.

Temaet for samlingen i New York var kontekstualisering, og deltakerne fikk se ulike menigheter og snakke med menighetsledere som delte erfaringer og tanker rundt det å være en kirke for sitt nærmiljø. Det ble mange gode samtaler og opplevelser for deltakeren.

Høsten 2019 vil vi evaluere programmet, før vi vil invitere nytt kull til Basecamp i 2020. Tips gjerne din pastor eller menighetsarbeider!

Våre satsingsområder:

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X