SOMMERCAMP STAVERN: Liv & Vekst sommercamp skjer i Stavern, fra torsdag ettermiddag 15. juli. Påmeldingen åpner 24. mars. (Foto: Illustrasjon Stock)


Forbereder fantastisk familieleir

I morgen åpner påmeldingen til en fantastisk familieleir i Stavern. Liv & Vekst sommercamp 2021 inviterer barn og voksne til en langhelg med temaet «Sende».

– Vi byr på møter og lovsang, aktiviteter og tilbud for barna, hygge i Hagekroa og etterlengtet fellesskap, forteller festivalsjef Tor Marius Langås (bildet) som gleder seg veldig til å se folk igjen.

Arrangementet «sommercamp» er i litt mindre skala enn «sommerfestival» for å kunne sikre gjennomføringen. Festivalkomitéen håper på at sammen med Nissedal bibelcamp og Vegårtun leirsted vil sommercampen gi muligheten til at mange får deltatt på et sommerstevne i år. Dessuten er ungdomsleirene flyttet fra Stavern til Vegårtun.

Hva skjer i Stavern 2021? 

– Med temaet «Sende» vil det handle om at Jesus ble sendt til oss og vår verden. Vi vil la oss utfordre på hvordan vi er sendt og at vi sammen sender flere medarbeidere til vår verden i dag, sier Tor Marius.

Festivalsjefen kan nå røpe flere navn og konkrete aktiviteter på programmet som starter torsdag ettermiddag den 15. juli.

– Hver ettermiddag inviterer vi til Alle Sammen-møter for hele familien, en snau time med lek og moro, kreativ forkynnelse og lovsang. Da er det blant annet pastor Aleksander Gundersen i Hånes misjonskirke, som taler. Sunniva Hamnes Eid og team leder lovsangen, forteller festivalsjefen. Sunniva og team vil også holde lovsangsfest fredag kveld.

Formiddagene fredag og lørdag er det møter med lovsang og bønn for de voksne. Forkynnelsen er av av Øyvind Haraldseid og Torben M. Joswig. Da er det Jens Andreas Kleiven fra Oslo misjonskirke Betlehem som leder lovsang og musikk.

Jens Andreas Kleiven leder lovsang på Liv & Vekst sommercamp. (Foto: OmB)

Satser mye på tilbud for barna

På formiddagen, parallelt med møte for voksne, blir det kule samlinger for barna. Barnetilbudet SuperDuper for de minste barna, holdes av Gjerpen misjonskirke med Heidi Lundsett og Elén Wikstøl Stornes i spissen. Maria Therkelsen leder an teamet fra Skien misjonskirke i 24/7-tilbudet for barna som skal begynne i 2. til 4. klasse til høsten.

Sondre R. Kristiansen fra Arendal har hovedansvar for Tweens, med opplegg både formiddag og kveld. Det blir som en leir i leiren for tweensen, men de sover og spiser med sine familier. For foreldrene blir det et eget oppmuntringsseminar med Linda A. Johannesen. Det vil handle om hverdagen og de enkle tingene hjem og kirke kan gjøre for å gi barna en tro som varer.

Trygghet for alle 

– Vi ønsker at sommercampen skal gi gode opplevelser i trygge rammer på Stavern folkehøyskole. Erfaringer som skolen hadde i 2020 viser at vi vil kunne gjennomføre et trygt stevne i år, sier Tor Marius. Det blir derfor ekstra viktig med logistikk og organiseringen. Aktivitetene vil kun skje på folkehøyskolens område, og Nesjarheim vil benyttes i stedet for Stavernhallen. Det er også flere endringer for overnattingen.

– Vi har foreløpig satt et tak på 400 deltakere på sommercampen. Campingplenene er klare for campingvogner og telt som før. For rommene på internatene er det overnatting på to nivå, med eller uten eget bad. For øvrig er det ikke mulighet for rom på JKØ som tidligere, fordi de selv har lagt ned sin sommerdrift. Men en hyggelig sak på grunn av et mindre arrangement, er at prisene er billigere, sier Tor Marius og håper at venner fra hele landet vil delta.

Av Trond Filberg

Alle opplysninger og informasjon om påmelding for

Liv & Vekst sommercamp 2021 – klikk her.

Påmeldingen åpner onsdag 24. mars kl. 12.00.

Lenke til påmeldingen vil være på nettsiden for sommercamp! All påmelding skjer i Checkin.no.

Merk at det i første omgang kun åpner for booking av helgepass og ikke enkeltdøgn.

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X