TRO SENDE PLANTE: – Sammen kan vi nå målene i «Tro Sende Plante», sier innsamlingsleder Tor Marius Langås. (Foto: Lindis Watland Langås)


Vi vil nå målene sammen!

I mars og april inviterer vi alle til å være med i  innsamlingen i Misjonskirken Norge, så vi kan sette fart for å nå målene i «Tro Sende Plante».

– For å utruste flere medarbeidere, mobilisere alle og gjøre det lett å sende flere mennesker dit det trengs, trenger vi økonomi som gjør oss i stand til dette. Derfor inviterer vi både enkeltpersoner og misjonskirker til å bidra for akkurat dette i denne innsamlingskampanjen, forklarer Tor Marius Langås. Han er innsamlingsleder i Misjonskirken Norge.

Vi vil tro, sende, plante!

Når vi går sammen kan vi gjøre mer enn hver for oss. Som fellesskap har vi mulighet til å bety noe for hverandre og den verden som omgir oss, sier han og minner om at hele fellesskapet står bak denne strategiske satsingen «Tro Sende Plante».

– Sammen kan vi nå målene om å lede flere mennesker til tro på Jesus, sende ut flere medarbeidere og plante flere kristne fellesskap om misjonskirker, sier Tor Marius. Vinterkampanjen utgir nye ressursene som er tilgjengelige på ressurssiden.

– Vi lanserer snart en rykende fersk podcast med Siri Iversen og Torben Joswig, og vi vil underveis dele personlige historier som viser hva som er mulig å få til i fellesskap. I tillegg lager vi et helt nytt nyhetsbrev som alle interesserte kan få gratis for å følge med på det som skjer, forteller innsamlingslederen.

Lokalt engasjement?

– Noe av det viktigste vi kan gjøre lokalt er med jevne mellomrom å sette fokus på «Tro Sende Plante». At vi stiller oss spørsmålet: hva betyr dette for oss der vi er? Så må vi også løfte blikket og se utover eget nabolag og kommunegrenser, og igjen utover landegrensene. En gave til «Tro Sende Plante» er en gave til alt dette, sier Tor Marius som selv er en del av lederskapet i sin lokale misjonskirke.

På samme måte som i julekampanjen, inviterer vi misjonskirkene til å ta opp en kollekt nå i andre kvartal 2023 til denne kampanjen, sier Tor Marius og håper menighetene kan synliggjøre kampanjen gjennom sine egne nettsider og sosiale medier, for eksempel dele innlegg på Facebook og benytte kampanjebanner som er laget. Misjonskirkene får tilsendt egen informasjon om dette.

Av Trond Filberg

Vi vi tro, sende, plante!

Les mer om vinterkampanjen for å styrke innsatsen så flere mennesker kan komme til tro på Jesus, så vi kan sende flere medarbeidere dit det er behov – og plante nye kristne fellesskap og menigheter der de er lite eller ingen menigheter.

Nettsiden for vinterkampanjen 2023 >>

© 2017 Misjonskirken Norge
Designet & utviklet av Avenew

X