Misjonskirken Speiderkorps (MSK) har i nærmere 750 speidere fordelt på 18 speidergrupper (per 2019). Korpset er en del av Misjonskirken UNG og er et av speiderkorpsene som tilhører Norges speiderforbund (NSF).

MSK arrangerer kurs og leirer for alle gruppene og deltar på felles landsleirer i NSF. Se oversikt på mknu.no/mskleir.


Støtt speiderarbeidet

I en krevende tid der våre faste leire og arrangementer ikke blir gjennomført eller krever omfattende smittevern, må vi bruke ekstra ressurser for å følge opp og legge til rette. Din gave til speiderarbeidet er derfor veldig betydningsfull.

Klikk her for å gi en gave – sikker giverordning, med vipps eller overføring fra bankkort. Du kan også registrere deg som fast giver.

Kontakt

Speiderkonsulent
Anita D. Isaksen

Telefon: 980 78 757
E-post: anita@mknu.no

Vikarierende speiderkonsulent
Helene M. Gundersen

Telefon:  414 34 186
E-post: helene@mknu.no

Kontakt korpsleder – korpsstyret: klikk her.

Speider-ressurser

Misjonskirken Speiderkorps har laget en bok med korte andakter som speiderne kan ha med på tur. Andaktene er korte og lett å lese og passer også bra til bruk på speidermøter og ungdomssamlinger. Boken er liten og vanntett og passer perfekt i skjortelommen.

Bestille andaktsboken for speidere? Se UNGbutikk – klikk her. 

UNGs ressursside ligger det ute en egen mappe, «MSK Speider», med en rekke ressurser til bruk i speidergruppene. Blant annet informasjon om nye merker, andaktshefter og brosjyrer for aktuelle leirer.